Kesäpipoja

Kerroinkin aikaisemmassa kirjoituksessa että olen tehnyt joitain kesäpipoja. Yhden tein tilauksesta ja kaksi muuta tein kokeiluna meidän neidille. Kaikki ovat siis lasten pipoloita. :)


Tässähän näitä, mitään valmista ohjetta en oo mihinkään käyttänyt. Otin vaan lankaa, aloin virkata, kokeilla, ja sain jotain aikaiseksi. Nämä pipot virkkasin puolipylväillä, ja reunukseen virkkasin pylväitä. Ja pitihän kirahvipipostakin saada kesäisempi versio. :) Onkin ollut nyt neidillä ahkerasti käytössä. Virkkasin muuten neidille myös pikkuiset pitsitossut ja niiden seuraksi olisi tarkoitus tehdä samaisesta (kotiväki-langasta) vielä joku ihanainen pitsihattu. Nyt on vaan muita projekteja tässä vielä meneillään, mutta eiköhän sitä jossain välissä ehdi.



Tämä mintunvihreä oli ihan eka kokeilu, ja samalla periaatteella syntyi sitten kirahvihattukin. Tätäkin pystyisi kehittämään ja muuttamaan vielä vaikka mihin suuntaan, joten saa nähdä mitä ideoita tästä vielä syntyy. Nyt touhuilen kuitenkin juhlakoristeita, ja pihakoristeita tehden, joten pipot saa odottaa hetken. :)

Oikein mahtavaa KESÄÄ kaikille! :) Kai sitä nyt voi sanoa että on jo oikea kesä, ainakin kelit on kohdillaan. :)

Kommentit

Suositut tekstit