lauantai 23. helmikuuta 2013

Virkattu matto

Tällä viikolla vierailin kangskaupassa josta löytyi paljon ihanan värisiä matonkuteita! En ole ennen tehnyt mitäään matonkuteista joten ajattelin aloittaa pienestä matosta, koska sille oli myös tarvetta.

 

Matto on virkattu kangasaitan ohjetta hieman muokaten. Ohje löytyy täältä. Matonkude oli luonnonvalkoista trikookudetta. Ostin sitä noin 1,8 kiloa ja maton lisäksi se riitti kahteen pieneen säilytyskoriin. Alkuun tuntui tosi hassulta virkata niin isolla koukulla (nro 9) ja niin paksulla "langalla" mutta hyvin se sujui. :)


Matosta tulikin juuri sopivan kokoinen! :) Se löysi paikkansa rappusten alapäästä jossa meillä ennen oli pieni vihreä räsymatto.

Tänään kodissamme vaihtui taas hieman järjestys, kun veimme nuorimmaisen lapsen päiväunipinniksen pois olohuoneesta, tyttö on 4 kk eikä oikein enää nukkunut siinä. Nyt saatiin lipasto ja peili omille paikoilleen. Pesin tänään myös kaikkien koristetyynyjen (joita meiltä löytyy PALJON) päälliset ja onpas ihanaa kun ne tuoksuu niin raikkailta! Pikkuherra oli sotkenut hilloa vaaleaan sohvaan, mutta sain sen onneksi irti tahranpoistoaineella.. Joten kämppä kiiltää, nyt voi hetken ottaa rennosti!

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Hei! Ihana blogi sulla! Hauskaa huomata, että Tohmikselta löytyy muita samanhenkisiä mammoja! T. Hanna (Facen Tohmiksen ryhmästä)

    VastaaPoista