sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pikkuisen uutta ja vähän vanhaa :)

Heippa! Ja ihanaa helmikuista iltaa! Kuten huomaatte, blogini ulkoasu on hieman muuttunut. Huomatkaa myös "minä"-sivu, josta löytyy lyhyt esittely itsestäni. :) Mutta blogin sisältö on ja tulee olemaan sitä samaa vanhaa.. :D

Teinpäs taas uuden pöllöpipon, tadaa:


Miami-lankaa oli ilmestynyt uusissa väreissä, JEE! :) Oli paljon ihania pastellisävyjä ja mun oli tietenkin pakko ostaa lähestulkoon joka väriä, tai tässä tapauksessa täytyy kiittää miestä "sponsoroinnista". :) Tämä pipo on tehty myös uusista väreistä, onneksi valikoimaan kuului myös perus musta ja valkoinen. Positiivinen yllätys oli myös tuo harmaa väri, tykkään!  

Koti koti koti.. millonhan sen sais siihen kuntoon että voisi olla tooooooodella tyytyväinen? No ei varmaan ikinä mut ehkä ihan hyvä niin, saapahan ostella kaikkea ihanaa uutta.. Pyörähdin myös Kuopion Ikeassa parisen viikkoa sitten ja kyllähän siellä olisi paljonkin kaikkea ihanaa! 


Tässä hieman kuvaa ennen ja jälkeen Ikea-reissun :) Hyllykkö sai kivat uudet korit ja lapset sai pienen pöydän ja tuolit omiin touhuihin. Myös matto vaihtui (oli muuten halpa), tykkään uudesta kyllä kovasti. Hankin Ikeasta myös pari uutta kattolamppua mut eihän ne käyneet meille ollenkaan! Nyt on kuitenkin jo sekin ongelma ratkaistu, eikä onneksi olleet kalliita lamput. :) 

Mä odotan jo innolla kevättä, pitäs päästä uusia kukkapenkkiä laittelemaan kun entiset tuhoutui viime kesäisen kuistiremontin takia. Joten ihanaa kevään odotusta kaikille, kyllä se sieltä vielä tulee! :)

lehtitarjoukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti