lauantai 9. helmikuuta 2013

Erilainen pöllöpipo :)

Heipä hei ja oikein ihanaa lauantaita! :) Tänään kokeilin tehdä hieman erilaisen pöllöpipon, ja tällainen siitä nyt sitten tuli:


Tämän tein siis meidän pikkuneidille, olen käyttänyt tämän virkkaamiseen 4 erilaista lankaa enkä nyt tietenkään muista yhdenkään nimeä, mutta ei kai sen niin väliä ole. :) Tuo pipon pohja on samalla ohjeella tehty kuin kaikki muutkin piponi, silmät tein tällä kertaa puolipylväillä, yleensä olen tehnyt ihan tavallisella silmukalla.

Että sellasia käsitöitä tänään! Muutenkin päivä on ollut aivan mahtava, ihanaa viettää kaikessa rauhassa viikonloppua ihan vaan perheen kesken! Huomenna sitten laskiaismäkeen isomman lapsen kanssa ja nuorempi saa sillä välin nukkua vaunuissa, taidankin koeajaa uuden pöllöpipon jo heti huomenna :)

Ihanaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

 1. Kivaa laskiaisviikonloppua! Löysin tieni tänne tuolta facen puolelta ja täytyy sanoa että oot kyllä taitava ja ahkera tekemään käsitöitä! Miullakin projekteja vähän kaikenlaista mut tuppaa jäämään liian usein kesken ;)
  Niina Onkamosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tykkään kyllä kauheasti tehdä kaikkea ja teenkin aina vaan kun aikaa on :) ideoita olis enemmän kun ehtii toteuttaa mut jospa sitä pikkuhiljaa... Ihanaa laskiaisviikonloppua myös teille! :)

   Poista