Tuunattu pikkulaatikko

Heipä hei. Kyllä tää aika lentää siivillä, toukokuu tuli ja meni, enpä ehtinyt tänne paljon kirjoittelemaan. Virkkailut ja muut käsityöt ovat myös jääneet todella vähälle, mutta kyllä sitä vaan jossain ihmeen välissä vähintään jotain pientä kerkeää tehdä. :)

Tänään siivouksen lomassa löysin kaapista puisen laatikon josta lasi oli rikkoutunut jo aikaa sitten. Voitte kuvitella vaan mitä kaikkea löytyy kaapeista: kun kaikestahan voi ehkä tehdä jotain. Olen kyllä aika ajoin heitellyt sellaista tavaraa pois mistä en ole keksinyt mitään. Tästä laatikosta muotoutui nyt kuitenkin pienellä vaivalla pikkuinen kaappi.Tästä siis lähdin liikkeelle. Olin jo aikaisemmin tuunannut laatikon, kyljessä luki alunperin "candles" mutta se toimi meillä lääkelaatikkona hetken aikaa, kunnes lasi hajosi ja laatikko joutui kaapin perukoille.
Pientä hiomista, maalausta, sekä nitojaa tarvittiin myös, sillä liitokset olivat jo kannesta hieman pettäneet. Vedin minulta löytyi myöskin valmiiksi, ostin pari noita joskus vuosia sitten toiseen projektiin joka kuitenkin jäi sitten tekemättä. Lasin tilalle laitoin vahvaa pahvia jonka päällystin kankaalla molemmilta puolilta. Lopputulos olisi jäänyt tylsäksi joten lisäsin kanteen pari narua, joihin pienillä pyykkipojilla voi ripustaa jotain kivaa. :)

Kyllä ilmat nyt hellii, joten taidan tästä suunnata hetkeks vielä pihalle. Mukavaa tiistai-iltaa <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit