Rokahtavampi unisieppari

Hyvä ystäväni pyyti jo jokunen aikaa sitten tekemään hänelle unisiepparin. Täällä on satanut vettä KOKO päivän, joten hyvin oli tänään aikaa virkkailla. Ystäväni on hyvin rock-henkinen joten halusin tehdä siepparista myös rokahtavan.
Sieppari sai väreikseen siis mustan, pinkin ja valkoisen. Siepparin reunoille virkkasin lisäksi vielä pienen röyhelön (oli muuten ärsyttävä virkata). Mitä olette mieltä, onko tää tarpeeksi rock? :) Luulen kyllä että tämä on juuri passeli ystäväni kotiin, hän rakastaa mustaa ja pinkkiä.. Sieppari on virkattu askarteluliikkeestä ostettuun metallirenkaaseen, lankana käytin Novitan kotiväkeä ja koukkua nro 2,5 ja 3,5 (reunukseen 2 kertaisella langalla).

Tykkään kamalasti muokkailla/leikkiä kuvien kanssa, unisiepparista saikin tosi kivan kuvan muokattua:


P.s. Sain tänään vihdoin tehtyä blogilleni Facebook- sivut. Sitten kun vielä keksin, kuinka saan näkyviin sen tuolla sivupalkissa niin hyvä juttu. :) Mutta tässä nyt linkki jos joku haluaa käydä tykkäilemässä :)

https://www.facebook.com/pages/Kotiruusu/243164942547327


Kommentit

 1. Niin ihana!! :) minulla on myös rottinkipyörylä, johon olen suunitellut virkkaavani keskustan. Tässä vähän inspiraatiota siis minunnel :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota keskustaa virkatessa on vaan mielikuvitus rajana, tässä virkkasin vaan päästä jotain mut joku pitsiliina kävis tohon varmasti tosi hyvin :) nii ja kiitos, toivottavasti ystävänikin tykästyy :)

   Poista
 2. Kaunis. Miulla on melkeen valmis unisieppari virkattuna ihan siun valkosen siepparin ansiosta. Postailen omani tämän viikon aikana. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, onpa kiva nähdä muidenkin sieppareita :) käyn siis kurkkimassa ehdottomasti ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit