Virkattu peitto valmistui viimein :)

Nyt on yksi virkkaustyö saatu taas päätökseen. Siinä menikin aikaa.. ja paljon lankaa. Virkattu kukkapeitto pääsi nyt neidin pinnasänkyyn, mutta virkkasin peitosta juniorisänkyyn sopivan, sillä pikkuneitimme piakkoin sellaiseen siirtyy. Peiton koko on siis noin 130 cm x 80 cm. Ihan tarkkaa kukkien määrää en ole laskenut mutta noin 120 kukkaa tähän peittoon sai virkata, voi heittää muutamalla suuntaan tai toiseen.

Ommeltuani kaikki kukat toisiinsa virkkasin peitolle vielä reunuksen, josta tuli ihan vahingossa vähän röyhelömäinen. Reunuksen virkkasin valkoisella ja mintun vihreällä. Kaikki peiton kukat on virkattu novitan miami-langalla.Lähikuvaa reunasta.
Ihanaa päivää kaikille! <3 :)

Kommentit

 1. On se nätti! :) Miullakin tulossa loppulangoista afrikankukkia, saas nähä miten iso peitto niistä tulee :D

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :) jämälangat sopiikin näihin kukkiin oikein hyvin. Pienestäkin määrästä saa jo monta kukkaa kun on vaan terpeeks montaa eri väriä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana peitto! Minulla olisi haaveissa saman tyylinen peitto (olen kokeillut isoäidin ympyrän tekoa, mutten ole tyytyväinen ohjeeseen). Osaatko sanoa millä ohjeella teit nämä ihana kukat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käspaikan sivuilta löytyy ohje, sellainen kuin "virkattuja afrikkalaisia kukkia".. Kirjoita vaikka Googleen niin löytyy varmasti :)

   Poista
 4. Ainiin ja kiitos! :) oon kyllä tykännyt tästä peitosta kovasti..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit