Tehty yhdessä; ompeluksia ja virkkailuja kyläilyreissulta

Olin juuri viikon kyläilemässä siskoni luona lasten kanssa, oikein ihana ja vauhdikas viikko siis takana. Siskoni on myös käsityöihmisiä joten pistimme viikon aikana viisaat päät yhteen ja saimme aikaan vaikka sun mitä. Yhdessä tuumin sisusteltiin siskon kämppää, ompelukone lauloi ja virkkuukoukku viuhui. Tässäpäs joitain kuvia kuluneen viikon tekeleistä:

Pehmosydämiä tähtikankaasta.
 Siskoni oli itlannut tätä ihanaa tähtikangasta tuolinhuppuja varten, minä sitten ompelin hukkapaloista pieniä pehmosydämiä. Tuolinhupuista tuli muuten älyttömän ihanat <3

Kotona pehmosydämet pääsivät koristamaan lipastoa.

Virkattu tähtiketju.
 Löydettiin netistä myös kiva virkkausohje pienille tähdille. Kauppareissulta ostin kerän Novitan kotiväki-lankaa ja tähtiketju valmistui hetkessä. Virkatun tähden ohje löytyy täältä.


 Siilipehmo ja pöllöpehmo. Siilipehmon idea syntyi siskon neulomista siililapasista. Lapset saivat siis kotiin tuliaisiksi supersöpöt harmaat ja vaaleanpunaiset siililapaset. :)

Siskoni tekemät siililapaset.
Kävimme askartelukaupasta ostamassa  myös keramiikka/lasimaalia, ja maalailimme (mitäs muitakaan kun) tähtikuvioita lasipurkkeihin.


Lasipurkkien kannet. 
Mutta nämä on näitä, nämä on näitä. :) Kokoajan täytyy vaan tehdä JOTAIN. Ja mikäs sen mukavampaa kuin tehdä yhdessä! <3

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit