Uusia ihanuuksia kotona & hyvän joulun toivotukset!

Heipparallaa! Nyt onkin viimeisen blogipäivityksen aika ennen joulua! Lahjat on valmiit, paketoitu, ja osa jo annettukkin joten sen puolesta ei tarvitse enää stressata. Joulua vietellään meillä muutenkin rauhallisesti ja hyvin perinteisesti: saunoen, syöden ja lahjoja avaten. Myös kynttilöiden vienti haudoille kuuluu ohjelmaan.

Nyt onkin ollut aika ostaa myös itselle vähän joululahjoja. :) Uudistin hieman kotia ihanilla uusilla jutuilla, joita kelpaakin sitten tuleva vuosi katsella.


Vallilan iki-ihana mandariini matto sai nyt kodin meiltä. Olen jo pitkään haaveillut tästä, mutta samalla hieman epäillyt sopiiko meille. Eilen posti toi tämän ihanaisen, ja tykkään oikein kovasti. On yhtä ihana kun miltä näytti kuvissa, ja sopii ihan mukavasti myös meidän kotiin. Meiltä löytyisi myös puinen olohuoneen arkkupöytä joka varmasti sopisi tämän maton kanssa tosi hyvin. Arkkupöydän puiset, avattavat kannet vain ovat niin painavat, että pikkuväkemme saattaisi rikkoa niiden kanssa sormensa. Mutta joskus sitten, kun pahin vaara alkaa olla ohi :)


Eteisessä on nyt penkki missä istua, sekä uusi harmaa tähtimatto. Pikkuväenkin pukeminen on hieman helpompaa istualtaan ja samalla sai vähän säilytystilaa lasten villahaalareille, hatuille ym. Samanalainen tähtimatto löytyy myös keittiöstä.

Haluan nyt toivottaa blogini lukijoille oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Sekä onnea ja iloa mös tulevalle vuodelle. Tulkaahan lukemaan blogiani taas ensi vuonna! :)


Kommentit

Suositut tekstit