Itsetehtyjä joululahjoja

 Tänä vuonna valmistui myös pari itsetehtyä joululahjaa. Enemmän oli tarkoitus kyllä tehdä, vaan ei ehtinyt. Ehkäpä sitten ensi jouluna enemmän :)

Tässä hieman kuvia aikaansaannoksista:


Violetti pääkallohuivi oli lahja serkulleni. Itsellä ollut samanlainen käytössä jo muutaman kuukauden, mutta mustana. On ehdottomasti ollut lempihuivini, toivottavasti myös serkku piti lahjasta. :) Virkattu pussukka oli lahja toiselle serkulleni. Pussukka sai täytteeksi erilaisia kosmetiikkatuotteita. 

Tein myös yhden lahjan ns. tilaustyönä. Idean näihin sain virkatusta pääkallohuivista. Pahoittelen kuvanlaatua, mutta ainoa kuva näistä löytyi puhelimesta jossa kuvanlaatu on mitä on. 


Pääkallot on virkattu jälkeenpäin ja ommeltu sitten kiinni. Molemmissa tossuissa on samanlaiset pääkallot. Näistä tuli oikein kivat, ajattelin jos tehtailisi itselle samanlaiset vaikka vaaleanpunaisena. :)

Tulipas vielä kirjoitettua tänne ennen vuoden vaihtumista. Mutta tämä jäänee tämän vuoden viimeiseksi tekstiksi, joten oikein ihanaa ja räiskyvää uutta vuotta vielä kertaalleen! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit