Ristiäiskoristeluja & -tarjoiluja

Pikkuneidin ristiäiset vietetty, ajattelin laittaa tännekkin näkyville minkälaisia askarteluja ja tarjoiluja tuli juhliin tehtyä. :)Kutsukortit. Tarvikkeet pääosin tilattu Sinellistä eli korttipohjat A5 (väri vaaleanpunainen), paperilajitelma, ääriviivatarrat, helmiäiskartoni ja pienet vauva-aiheset koristeet (metallia). Silkkinauha on Decorahousesta. Sisäpuolella on pieni runo ja tietysti itse kutsu aikoineen ja paikkoineen.


Kakku näyttikin sitten lopulta tältä. :) Hieman muuttui idea ja mieli tässä matkan varrella, mutta tyytyväinen olen. Täytteenä oli lakkahilloa (nam!) ja vanilijakakkumoussea. Koristeet ja valkoinen päällinen tehty sokerimassasta, kukat koristeltu kimalletomuvärillä. Vihreät lehdet värjäsin itse eli vihreää elintarvikeväriä sotkin valkoiseen sokerimassaan.
Vieraille askartelin pienet lahjarasiat, joiden sisällä pieni kiitoskortti ja muutama karkki. Tämän rasian ohjeen (oman sellaisen) lisäilen lähiaikoina tänne blogiin. Ei ole todellakaan mikään monimutkainen ja nopeasti valmistuu. Hyvä idea myös vaikkapa pienille joululahjoille. :)


Kiitoskortti on tehty samaan korttipohjaan kuin kutsukorttikin. Hyvin yksinkertaistettu versio jossa käytin vain koristenauhaa, ääriviivatarroja ja pieniä "helmitarroja". Sisäpuolella pieni runo ja tytön kuva+ nimi.

Kommentit

 1. Aivan ihana kakku ja muutenkin kaikki tosi kaunista onnea tytöstä! :)

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon! :) itsekkin positiivisesti yllätyin kakusta ja myös maku oli kohdillaan :D

  VastaaPoista
 3. Olen muutaman päivän ajan lueskellut blogiasi.
  Ihania kuvia ja aivan mieletön kakku. Sekä ihana blogi !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit