Elämäni ensimmäinen voileipäkakku

Häihimme on aikaa enää kuukausi, joten tein tänään kokeeksi voileipäkakun. En ole todellakaan mikään leipuri, ja hääkakun tilaan suosiolla valmiina, mutta säästösyistä ajattelin kokeilla josko osaisin tehdä jonkinlaisen voileipäkakun. Ja mielellään sellaisen, jota kehtaa vieraillekkin tarjota. :)



Ja tällainen siitä sitten tuli. :) Eihän se mikään maailman kaunein ole, mutta mielestäni oikein kelpo ensimmäiseksi voileipäkakuksi. Ja mikä oli yllätävintä, se oli jopa HYVÄÄ :) Täytteessä on kurkkua, kinkkua, ruohosipuli-tuorejuustoa ja ranskankermaa. Kuorrute on kuivattu tomaatti-tuorejuustoa ja hapankermaa. Ehkä tätä kehtaa häihin tehdä, aijon kuitenkin kokeilla tehdä vielä erilaisen kakun, niin voisin tehdä vaikka pari erilaista. 

Kommentit

  1. Näyttää todella herkulliselta! :) Mie tajusin vasta äitienpäivänä, että "Höh, miksen tehnyt itelleni äitienpäiväksi edes voileipäkakkua?!" :D

    VastaaPoista
  2. No mie mietin eilen että miks en oo ikinä aikasemmin kokeillut edes tehdä voileipäkakkua, kun oli noinkin helppo, ja vielä onnistu hyvin :D Mut pitää nyt ruveta vähän useemmin tekemään..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit