lauantai 20. helmikuuta 2016

Vaatekaapin tuunaus dc fixillä

Heippa hei! pitkästä aikaa vähän sisustuspostausta. Tai tuunauspostausta. :) Meidän vaatekaappi koki muodonmuutoksen saaden pintaansa dc fixiä, sekä uudet vetimet. Uusi vaatekaappi ollut mielessä ja etsinnässä kyllä, mutta opiskelijabudjetin ja kuljetusongelmien takia en oo saanut sellaista hommattua. Nyt alkoi vihdoin nyppimään vanhan kaapin katteleminen, ja pistin tuumasta toimeen. Halpa tuunaus, ja mielestäni kaapista tuli kuin uusi. :)


Ja arvatkaas, unohtuiko ottaa se kunnollinen "ennen" kuva? :) Noh, kerkesin kuitenkin napata pai kuvaa siinä vaiheessa kun pai ovea oli vielä laittamatta. Joten saa edes jonkinlaista osviittaa siitä miltä kaappi näytti ennen tuunausta.Tuolta kaapinovet siis ennen näyttivät. Tuollaisilta hieman punertavilta, ja halusin nykyisestä sävystä hieman viileämmän sävyisen. Dc fix onkin sävyltään "ruskea tammi". Myös vetimet meni vaihtoon, ja tilalle laitoin tuollaiset vähän simppelimmät. kromin väriset vetimet.
Itse tilasin tällä kertaa dc fixin Bauhausin nettikaupasta. Jos fiksailu kiinnostaa, suosittelen katsastamaan tuon nettikaupan, sillä tuolla oli tosi kattava valikoima tuota tarraa. Lisäksi oli muutamaa eri leveyttä, normi dc fix on sen 45 cm leveää, ja itse tilasin tätä kaappia varten 67,5 cm leveää tarraa. Näin sain ovet vedettyä yhdellä palalla, eikä jäänyt saumoja. Niin, ja myös hinnat tuolla nettikaupassa on melkein puolet pienemmät, kun millä hintaa minä olen tottunut noita tarroja ostelemaan, ja mitä ylipäätään oon myynnissä nähnyt.

Mukavaa lauantaita kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Taas niin hieno sisustusvinkki! Upean näköistä! En ole tuollaisista tarroista kuullutkaan, mutta täytyypä ruveta tutustumaan. Olisi hyvä välityö ennen pirttikaluston maalaamista, joka siis odottelee kevättä :) Kiitos vielä vastauksestasi ja vinkeistä liittyen kalkkimaalailuun.

    VastaaPoista
  2. Sopii todella hyvin. Hieno tuunaus :)

    VastaaPoista