lauantai 13. helmikuuta 2016

Pienen tytön kevätpipo

Hups, taisin nyt taas hieman innostua pastellisävyistä. :) Nyt valmistui pikkuneidille kevääksi oikea kukkaöveri pipo. Ja nyt työn alla samoista sävyistä virkattu mandala, katsotaan mitä siitä lopulta tuleekaan. 
Nauhatkin samaan tyyliin. :) Pipo on virkattu pylväillä, ja aloituslenkkiin virkkasin 8 pylvästä. Sen jälkeen lisäykset normaaliin tapaan eli 2 pylvästä jokaiseen = 16 p, 1 p, 2 p seuraavaan, 1 p = 24 p, 2 p, 2 p seuraavaan, 2 p... Ja näin ollen lisäisin pipoon yhteensä 9 kierrosta. Pipo on virkattu Novitan puuvilla bambulla ja koukulla nro 3,5.


Iso kukka on suoraan esimerkiksi "kukkaisneliön ohjeesta" kopioitu. Virkkasin siitä tosin pienemmät, eli 3 ensimmäistä kierrosta vain. Loput kukkaköynnökset pipossa ovat omaa soveltamista. :)

Tämän viikon vietinkin työharjoittelussa pintaremonttihommissa, ja kyllä tykkäsin kovasti! Vielä 3 viikkoa harjoittelua jäljellä. Sitten oliskin jo hiihtoloma ja sen jälkeen paluu koululle. Opinnot on sujuneet niin hyvällä mallilla nyt, vaikka viime jaksossa tuntuikin ihan toiselta. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että kyllä tästä hyvinkin vielä valmista tulee :)

Oikein ihanaa lauantaita, nauttikaa ja rentoutukaa! :)

4 kommenttia:

  1. Älyttömän kaunis myssy, kyllä tytön kelpaa..:-)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sinulla! Löysin tieni tänne kun etsin ideoita ommeltuun laukkuun. Täytyypä oikein viettää tovi tutustuen töihisi. Ekalta vilaisulta tuli jo monta ideaa :) Itse virkkailen ja harjoittelen ompelemista Virkkuumania blogissa.

    VastaaPoista
  3. No onpas siinä kertakaikkisen kaunis pipo, IHANA! :)

    VastaaPoista