perjantai 1. tammikuuta 2016

Käsityövuosi 2015

Yksi vuosi on näin taas pulkassa, ja uusi juurikin alkanut. Mennyt vuosi oli kokonaisuutena oikein hyvä, päälimmäisenä mieleen jäi koulun aloitus elokuussa. Ja viileä kesä, toivotaan että tänä vuonna saadaan enemmän hellekelejä! :)

Nyt on aika ynnätä viimevuoden käsityöt, ja katsoa mitä kaikkea sitä tänä vuonna saa aikaan!


Tämä virkattu laukku oli yksi viime vuoden ensimmäisistä töistä. :) Laukku päätyi lahjaksi hyvälle ystävälle.


Pikkuneiti sai kevääksi uuden pipon.


Nämä pöytätabletit ovat yksi lemppareistani. Ovat olleet kovassa käytössä koko vuoden, on pesty ja silitetty useaan otteeseen, ja hyvin ovat käyttöä kestäneet! Näitä voisi ehdottomasti tehdä enemmänkin, ja lahjaideanakin mitä mainioin.


Viime vuoden ystävänpäivää valmisteltiin tämmöisillä tekeleillä.Kukkaisneliöistä ja isoäidinneliöistä virkattu peitto on ehdottomasti myös yksi vuoden saavutuksista. Kukkaisneliöön löytyy blogistani myös ohje.


Virkattu hame joutui ikävä kyllä odottamaan kesäkelejä koko viime vuoden.. Elättelen suuria toiveita että tänä kesänä pääsisin hametta käyttämään... lämpöä siis kiitos!


Virkattu kukkaolaukku valmistui keväällä. Yhtään juhlaa ei oikein ollut missä olisin laukkua päässyt käyttämään, mutta eiköhän se joskus käyttöön asti pääse, :)Täytyi todella ihan miettiä, että vikkasinkos VAIN kaksi mattoa tänä vuonna? Ja kyllä, niin taitaa olla. :) 


 Virkattu mobile on kai sitten viimevuoden "the extempore"-työ. :)


Ompelut jäivät tänä vuonna aika vähälle, mutta jotain pientä tuli kuitenkin tehtyä, tässä yksi esimerkki, Turbaani on ollut kovassa käytössä, ja se on edelleenkin tosi ihana! Noita pitäis ehdottomasti tehtailla lisää, eilaisilla, miksei vaikka vikatuillakin ruseteilla.Huopahelmet oli vuoden uusi kokeilu, muutamaan otteeseen niitä tuli pyöriteltyä, ja pesukonehuovutuskin tuli kokeiltua. Ihan kivaa puuhaa pienissä erissä :)


Virkattu palmikkopipo ja tumput olivat sitten uusi kokeilu virkkauksen saralla. Mielenkiintoinen tekniikka!


Apinapipo on sitten virkattu perinteisemmällä tekniikalla.


Kirahvi afrikkalaisista kukista pääsee myös omaan top kolmoseen tämän vuoden töistä. :) Tämän vikkaukseen meni syysloma, mutta kirahvi on ollut kovasti leikeissä mukana, joten se kannatti. 


 Kimaltavat pikkukukkarot ovat sitten sieltä vuoden loppupäästä, marraskuussa valmistuneet.

Yhtenä vuoden kohokohdista oli myös ensimmäiset käsityömessuni, eli Seinäjoen käsityömessut jonne pääsin messubloggaajaksi. Kokemus oli hieno, ja näin paljon kaikkea uutta, mistä en ollut tiennykään. Aion varmasti kierrellä messuilla jatkossakin, aina vain kun on mahdollisuus mennä.Oikein ihanaa, juuri alkanutta vuotta kaikille blogini lukijoille! :) Toivottavasti pysytte matkassa vielä tämänkin vuoden. Tahti ei käsitöitteni kanssa ole aina mitään huippuluokkaa, mutta en ota siitä stessiä, silloinhan tästä kaikesta menisi se tekemisen ilo. On ollut mahtavaa jakaa onnistumisia, ja välillä myös niitä epäonnistumisia, teidän kanssa blogin välityksellä, tästä on tullut vuosien mittaan jo elämäntapa!

Olkoon tämä vuosi täynnä onnistumisia ja ilonhetkiä! :)

3 kommenttia:

  1. Ihanaa uutta vuotta sinulle! (: Näitä söpöilyjä jään kyllä seuraamaan, vaikka se vaaleanpunainen ei olekaan mun juttu. ;)

    VastaaPoista