perjantai 27. marraskuuta 2015

Virkattu puputonttunen

Joulu se vain lähestyypi kovaa vauhtia. Jokos muilla alkaa olla jouluvalot laitettuna? :) Minulla on, ja parit uudetkin valot tuli hommattua iltoja valaisemaan. Saatiin luntakin, ja paljon, mutta viimepäivien vesisateet on saaneet maiseman taas harmaaksi, vaikka kaikkia lumia ei ole onnistunut onneksi sulattamaan.

Tämä virkkaus oli ihan extempore päähänpisto. Halusin vaan tehdä jotain jouluista. Muutama muukin työ odottaa valmistumistaan, mutta viimeviikolla pitkät vapaat kuluivat sairastaessa, joten projektit on vähän seisoneet.


Valkoinen lanka on Novitan kotiväkea, punainen mysteeri jämälanka. Koukkuna nro 2,5. Oli nopea tehä, joten sopisi vaikka viimehetken joululahjaksi pienelle. Mitään ohjetta mulla ei tähän ollut, kunhan virkkailin. :)

Koin tällä viikolla suuria onnistumisen hetkiä, sillä ekaa kertaa tänä vuonna totesin että mun opinnot oikeesti etenee.. Pari aikaisempaa viikkoa vietin siis sisärakennustyön näytön parissa, ja nyt tällä viikolla sain palautteen ja arvosanan. Sain näytöstä korkeimman mahdollisen arvosanan (eli 3 nykyisellä arvioinnilla), ja muutenkin hyvää palautetta omasta tekemisestä. Tein näytössä todella parhaani vaikka kirosanoilta ei vältytty ja muutama kattolista tuli silputtua kun ei meinannut onnistua. Mutta nyt kun kaikki on takanapäin olo on NIIIIN helpottunut, ja ihan mahtava! Tää voi monelle olla ihan pikkujuttu, mutta itselle henk. koht. näin 4,5 kotiäitivuoden jälkeen tällainen tuntuu tosi hyvältä. En ehkä ookkaan niin ruosteessa koulunkäynnin suhteen kun luulin. :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :) <3

2 kommenttia:

  1. Ihana, harmitus, kun ei ole ohjetta :( Itse en osaa ohjeitta tehdä, jos ehtisit vähän valaista , miten tämä söpöys on tehty :9

    Joulun odotus terveisin Maritta

    VastaaPoista
  2. Ihana pupu ja hienosti meni näyttö

    VastaaPoista