Virkattua palmikkoa

No nyt on tytöllekkin syksyksi uusi pipo virkattuna. :) Kiitos ihanan kaverin joka oli pongannut kaupasta vaaleanpunaista Novitan bambu&puuvilla-lankaa, ja osti sitä minullekkin <3 Sitä ei täältä tosiaan löydy enää kovin monesta paikasta, itse olen katsellut mutta ei ole näkynyt. Innostuin heti kun sain langat käsiini ja viikonlopun aikana virkkasin siitä palmikkopipon, ja koska lankaa jäi hieman yli päätin virkata siitä myös myssyyn sopivat lapaset.


Palmikkopipoon ohjeen löysin Garnstudion sivuilta: palmikkomyssy. Virkkasin täysin ohjeen mukaan, mutta tuolla Novitan puuvilla&bambu langalla ja koukulla nro 3,5, joten myssystä tuli juuri sopiva 3-vuotiaalle neidille. Tein pipoon toki oia lisäyksiä, eli korvaläpät ja tupsun. Lapaset ovat sitten ihan jotain omaa sooloilua, mutta niistä tuli kyllä hyvin käteen istuvat.

Nyt se alkaa tämä pimeys taas häiritä. Kello oli hieman yli 6 kun aloin kuvaamaan näitä, ja jo oli hämärää. Sisällä tuntui että kuvista tulee liian hämäriä joten kokeilin kuvata ulkona. Outo, hämärä valon kajo saa kuvat näyttämään jotenkin kylmiltä, mutta onhan nyt syksy joten ehkä hämäryys ja kylmyys sopii näihin pipokuviin. :)




Tuosta virkatusta palmikosta täytyy vielä sanoa, että eipä meinannut ohje ihan heti avautua. En päässyt etenemään paljoakaan (onneksi) kun piti purkaa, mutta lopulta kuvio hahmottui ja pipo valmistui sukkelaan. Eihän tämä virkattu palmikko niin hienoa ole kuin neulottu, mutta kun ei neuloa osaa, niin tämä kelpaa hyvin. :)

Se on viikonloppu taas mennyt ja uusi viikko pian aluillaan! Eikun oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja palataan ensi viikonloppuna sitten messujen merkeissä. :)

Kommentit

  1. Todella söpöt. Ihanan varmasti uppoaa 3-vuotiaalle. Odottaa varmasti innolla, että pääsee käyttämään. Novitan puuvilla-bambu on kyllä todella ihana lanka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuosta langasta tykkään kovasti itsekkin! Ja joo neiti jo sovitteli innoissaan näitä, kyllähän kohta jo niin viileää alkaa olla että paksumpi pipo täytyy päähän laittaa... :)

      Poista
  2. Ihan uutta minulle, en ole aiemmin nähnyt tai kuullut virkatusta palmikosta. Todella ihanat pikkutytölle.

    VastaaPoista
  3. Minullekin ihan uutta tämä palmikon virkkaaminen. Kaunis setti :)

    VastaaPoista
  4. En ollut minäkään aiemmin kuullut virkatusta palmikosta. :) Sattui tämä ohje tulemaan vastaan niin pakko oli kokeilla. Kaikkea sitä löytääkin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit