perjantai 11. syyskuuta 2015

Pinnatuolin päivitetty ilme

Heipparallaa! Se olis viikko pulkassa, eilinen ja keskiviikko oli itselle kunnon hermoromahduksen päiviä, joten tänään täytyi vähän lepuuttaa mieltä ja keksiä jotain terapeuttista tekemistä. :) Tämän idean sain itseasiassa koulusta, ja mietin että pakko on kokeilla toteuttaa myös itse. Vaaleanpunainen tuoli sai näin hieman päivitetyn ilmeen.Tuoli sai siis koristeeksi sugar skullsin, mikä se lienee sitten suomeksi. :) Googletin kuvan ja tulostin sen, joten kuvio ei ole omasta päästä väsätty. Siitä sitten mallista hahmottelin kuvion tuoliin, hieman äärviivoja sain jäljennettyä paperista läpi. Käytin mustaa akryylimaalia ja laatikosta sattui löytymään todella ohut pensseli, joka olikin tähän hommaan oikein passeli.


Oli oikein rentouttavaa, lapset ihmettelivät ja ihastelivat välillä, ja innostuivat itsekkin piirtelemään ja värittelemään.

Nyt kun muuten katsoin kuvia tässä vierekkäin, niin huomaan yhden eroavaisuuden, pongaatko? :)

Oikein mukavaa viikonloppua! <3

3 kommenttia:

 1. Vau, onpa taidokasta työtä! Tosin kivan näköinen. Pitääpä itsekin kokeilla jotain vastaavaa joskus hermoromahduksen lievittämiseen :) Ainakin nenän alta puuttuu toi salmiakkikuvio ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvin pongattu. :) ja kiitoksia, enpä oo ihan äsken ainakaan maalannut mitään näin pikkutarkkaa, mutta oli kyllä ihanaa "aivot narikkaan"-terapiaa kun ei voinut ajatella mitään muuta, suosittelen! :)

   Poista
 2. Puuttuu myös pikku lehti tuon oikean silmän yläpuolelta köynnöksestä. ;) Mutta kauan sai hakea! Kiva ilme tuolilla nyt.

  VastaaPoista