perjantai 9. elokuuta 2013

Paperinarupalloja & uutta projektia

Tällä kertaa on tullut kokeiltua narupallon tekoa siskon kanssa. Paperinarua minulta löytyi kotoa säkillinen erivärisiä, joten kaupasta tarvittiin vain ilmapalloja ja liimaa. Täytyy sanoa, että tämä on yksi niistä asioista mikä näyttää helpolta, mutta ei kuitenkaan ole ihan niiiiiin ykinkertaista. Äkkiä se kyllä lähti sujumaan ihan hyvin, ongelmana tuntui tosin jatkuvasti olevan paperinarun solmuuntuminen. 


Kaksi palloa jaksoin väsätä: pienemmän mustan ja ison valkoisen, jossa on hieman hopeaa myös, ei vain erotu juuri kuvasta. Valkoiseen leikkasin pohjaan reijän, jotta saan viriteltyä sisälle jouluvalot. :) 

Aloitin myös hieman isomman projektin, josta toivottavasti joskus valmistuu tytön pinnasänkyyn päiväpeitto.


Kuvion malli on "afrikkalainen kukka" jonka ohjeen löysin Käspaikan sivuilta, ohjeeseen pääset tästä. Lankana olen käyttänyt Novita Miamin värejä, lähes kaikkia mitä nyt sattui löytymään omasta lankakorista. Vielä odottelen postin tuovan pari vaaleanpunaista kerää. 

Myös pientä sisustus-, tai ainakin järjestelyintoa on ollut liikkeellä, yläkertaan järjestelin lapsille pienen leikkitilan (josta kuvaa sitten kunhan on täysin valmis). Myös viimeviikkoiselta Kuopion reissulta tarttui mukaan kaikkea kivaa jolla on tullut vähän kotia somisteltua. Saimme myös lahjaksi aivan ihanat baarituolit (jalusta puuta ja istuinosa nahkaa) joille löytyi aivan täydellinen paikka keittiöstämme. :)

2 kommenttia:

  1. aivan ihana päiväpeitto tulossa, tykkään! Noita narupalloja olen mieki monta vuotta aikonut tehdä, edelleenkin on vain ajatuksen tasolla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ollut pitkään jo ajatuksen tasolla, kuten niiiiin moni muukin asia, mut sain nyt5 kokeiltua ja ihan hauskaa hommaa tuo pallojen teko, suosittelen! :) Ja kiitos! Rakastan värejä ja oon aina ollut sitä mieltä että lastenhuoneessa saa ja pitää olla paljon värejä joten sen puolesta tuo värikäs peitto on oikein mainio :)

      Poista