lauantai 22. kesäkuuta 2013

Koti on...

Koti on tärkein paikka. Sen pitää tuntua omalta. Itse en niinkään välitä täydellisyydestä, eikä kaiken tarvitse aina näyttää niin hienolta. Omistan esineitä joita haluan pitää esillä tunnearvon takia ja sellaiset asiat tekee mielestäni persoonallisen kodin. Ja tärkeintä on se, että kotona viihtyy.

Mutta kotia on kyllä ihanaa laitella. :) Ostaa kaikkia ihania juttuja ja tavaroita, ja yhdistellä tavaroita toisiinsa. Tässä vähän kurkistuksia meidän kotiin, tältä se näyttää nyt.


 Tässä vähän yleisfiilistä olkkarista. Se on viimeisen vuoden aikana muuttunut kovasti ja muuttuu kokoajan. Rakastan sisustustyynyjä yli kaiken mutta olen nyt yrittänyt vähän karsia niitä, koska alkoi tuntua että niitä alkoi olla jo pikkasen liikaa. :) Nykyisen maton paikalla meillä oli ennen vaaleanvihreä nukkamatto joka oli aivan ihana mutta keräsi pölyä ja roskaa niin paljon, että oli pakko vaihtaa tilalle jotain muuta. Tuon maton saimme vuonna 2009 kihlajaislahjaksi mummoltani. Ikean valkoinen apupöytä on meidän lapsia varten, ja siinä onkin kiinni pojan ratti joka on joskus ollut ihan toimiva. Penkkinä toimii pieni puinen jakkara jonka maalasin aikoinaan valkoiseksi.


Valokuvat on mulle tosi tärkeitä. Meillä on tähän mennessä ollut vaikka minkälaisia valokuvakollaaseja seinillä ja nyt näyttää tältä. Tuohon on helppo vielä lisätä vaikka muutama kuva, jos haluaa. Ikean laatikoston korit ovat täynnä lasten leluja. :)


Kuvassa Ikean lipasto jonka yläpuolella on televisio. Valkoisessa kangaskassissa lukee "laundry" ja pussukka onkin ollut todella tarpeellinen. Meillä kylpyhuone ja pyykinpesukone löytyy yläkerrasta, joten näin pyykkien kuljettaminen alakerrasta sujuu näin kätevästi.


Keittiön verhokapasta löytyy tähtikuosia. Verhot on tilattu Ellokselta.


Tässä kuvaa myös pihamaalta. Uusi kukkapenkki valmistui vastikään, ja se on tehty vanhasta ratapölkystä. Näitä on vierekkäin kaksi kappaletta, ja ovat oikein kivoja. Tämä oli itseasiassa mieheni idea, ei ole valittamista. Uusi nurmikkokin on pikkuhiljaa alkanut kasvaa, eikä pihamaa näytä enää niin karulta. :)

Näitä kuviahan olisi tosiaan vaikka millä mitalla. :) Mutta koska blogin kirjoittamiseen on rajallinen aika, tässä oli niistä vain muutama. Ehkäpä toisella kertaa sitten lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti