sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäkuulumiset! :)

Heipparallaa! Pieniä kesäprojekteja on jatkuvasti työn alla, nyt virkkailen lisää kesäpipoja, ja pihamaata pitäisi myös vähän laitella. Tänään käytiin miehen kanssa ostamassa jo paljon kaikenlaisia kukkia, mutta ukkosen takia en ole vielä ehtinyt niitä istuttaa. :) Sateen takia kaivelinkin pitkästä aikaa ompelukoneen esille. Kokeilin alkuun jotain helppoa, sillä ompelukone ja minä ei olla mitään parhaita kaveruksia. Ohjeen löysin Nappikauppa Punahilkan sivuilta (http://www.nappikauppapunahilkka.fi/tuoteryhmat/etusivu/ohje-lappulelu). Idea on todella hauska! Meidän neiti on hulluna kaikenlaisiin pieniin nauhoihin ja kyllähän lelu heti leikkeihin kelpasikin.


Kuten kuvasta huomaa, niin ompelutaidot (ai mitkä??) on pikkasen ruosteessa. Harjoitusta kaipaa, seuraavaksi voisinkin kokeilla jotain trikoopipoja, vai onkohan liian vaativaa meikäläiselle.. Eihän sitä tiedä ennen kun kokeilee. :) Kangas on muuten myös ostettu tuolta Nappikauppa Punahilkasta.


Tässä vielä kuva viimeisimmästä piposta, tässä tein lipan kaksinkertaisella langalla ja siitä tuli kyllä paljon jykevämpi. Muuten samanlainen pipo kuin aiemmatkin. Oikealla kuva meidän pihan orvokista. :) En ole tänä kesänä ehtinyt vielä pihaa juuri laitella, sillä pihamaamme on juuri myllätty ympäri, koska kesällä pihaamme toivon mukaan nousee uusia rakennuksia parikin kappaletta. Tänään valmistui siis pari kukkapenkkiä ja huomenna toivottavasti on poutaa ja pääsen istutushommiin. :)

Tämmöisiä kesäkuulumisia tänne Itä-Suomeen, kesästä nautitaan ja grilli käy kuumana! :) Tottakai täytyy välillä heilutella vähän virkkuukoukkuakin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti