perjantai 29. maaliskuuta 2013

Taulut kummilusikoista

Heippatirallaa! :) Askartelin pari päivää sitten meidän lasten kummilusikoista taulut, on ollut mielessä jo pitkään, mutta nyt sain viimein toteutettua. Muistin kerrankin kaupunkireissulla etsiä vitriinikehyksiä ja sellaiset kyllä heti löytyikin..
Vitriinikehykset löytyivät siis ihan Tokmannilta, hintaakin oli vain 7 e/kappale. Juuttikangasta mulla oli kotona valmiina ja siitä leikkasin taustalle suorakaiteen muotoiset kaistaleet. Ensin siis maalasin takaosan valkoiseksi askartelumaalilla kahteen kertaan. Juuttikankaan päälle liimasin valkoisesta puuvillalangasta virkatun kuvion. Lopuksi tein keskelle kaksi reikää, joista pujotin silkkinauha jolla sidoin lusikan kiinni. Helppoa, aika nopeaa ja edullista. :) 


Tässä kuvassa huomaa hyvin että ei ihan nuo juuttikangaskaistaleet ole samankokoisia. :) Mutta ei haittaa, kivat niistä tuli ja saatiin vihdoin lusikatkin esille. Vasemmalla on tytön ja oikealle pojan lusikka. Käy muuten hienosti hirsiseinään tuo juuttikangas, rupesin heti miettimään saisko siitä tehtyä jotain muutakin... säilytyskoreja ehkäpä? :)

Oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kauniit taulut! Tänään näin juuri yhdessä lehdessä juuttikangasta ihan kaitaliinana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, vois olla ihan kiva! :) meillä on tällähetkellä hobby hallista ostetut tabletit jotka on myös itseasiassa jonkinlaista juuttikangasta. :)

      Poista