Kärpässienihelistin :)

Mielikuvitus lähti valloilleen ja tänään virkaten valmistui kärpässienihelistin. Käytin hyödyksi kindermunan yllätysosan, laitoin sisälle kaksi kulkusta ja helistinosa oli siinä! Virkkasin ensin sienen hatun, ja sen jälkeen jalkaosan. Virkkasin pieniä pilkkuja ja ompelin ne hattuosaan kiinni. Lopuksi täytin sienen vanulla, laitoin helistinosan sisään ja muotoilin, ompelin kiinni ja valmis. :) Vielä piti tehdä pieniä tikkauksia ulkopuolelta että sain sienen oikeaan muotoonsa. Ääni helistimessä on ihan hyvä, toki parempikin voisi olla. 



Tuli mieleen vielä sellainen idea, että tekisi useamman tatin ja kärpässienen virkkaamalla, ja laittaisi ne koriin, voisi olla ihan hauska somiste tai miksei myös leluna lapsille. :) Olen miettinyt myös ns. hedelmäkorin virkkausta ja muffinsit ja donitsit olisi myös hauskoja. Se on vaan niin hidasta, mutta ehkä joskus vielä innostun! :)

Kommentit

  1. Oi kärpässieni, aivan ihana. Mä kokeilin kerran tehdä juuri ns. pöytäkoristeeksi kärpässienen, noh se jäi kokeilun asteelle. Mutta tää on hieno!

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sulle haaste! =)
    http://hiippatossu.blogspot.fi/2013/04/11-asiaa-blogihaaste.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit