tiistai 22. tammikuuta 2013

Uutta keittiössä

 Heipparallaa!! :) luvassa lisää sisutustarroja ja ihania ideoita! Jotenkin nyt on taas sellanen kausi että pää oikein tulvii ideoita ja koitan parhaani mukaan ehtiä toteuttaa niitä. Tekeillä tälläkin hetkellä kaksi uutta pipoa ja pari ideaa vielä muhimassa, niistä sitten lisää kunhan valmistuvat. :) Tässä nyt kuitenkin muutamia kuvia keittiöstä, jota olen koittanut vähän piristää...


Sisustustarra jääkaapin kyljessä on osa isompaa sisustustarraa, jonka tilasin Hattentatista. Seinällä näkyvä valkoinen seinähylly on tilattu ellokselta, tuon tyyppistä olenkin etsiskellyt keittiööni jo pitkään.


Virkattu tiskirätti. Löysin netistä kivan ohjeen virkattuun tiskirättiin, ohje löytyy täältä. Tein näitä jo pari kappaletta ja toimivat, ja hyvää näissä on se, että nämä voi pestä ja käyttää uudelleen. Tilasin netistä myös uuden puisen tiskiharjan joka ei ole kylläkään vielä tullut perille asti. :) Eli pientä piristystä tiskaukseen! Onneksi on kuitenkin astianpesukone joka pääosin pesee meidän tiskit! Nyt etsinnässä on vielä uusi pumppupullo tiskiaineelle ja keittiön somistus alkaa olla valmis..

Zalando

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti