maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet jutut :)

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Niin ne vaan meni joulun pyhät äkkiä, ja nyt jo uusi vuosi polkastu käyntiin. Pari kertaa olen käynyt alennusmyyntejä katselemassa, ja onkin löytynyt vaikka mitä ostettavaa. Myös nettikauppojen alet on tullut katseltua läpi tarkkaan ja tälläkin hetkellä on muutama paketti matkalla. Lähinnä kaikkea sisustuskamaa, jotenkin mieli on jo niin keväässä vaikka tammikuun alkua vasta elellään, että tekee mieli kovasti sisustaa! :) Viimeiset joulukoristeet otin pois eilen, nyt ne saa odottaa kaapeissa aina seuraavaan jouluun asti.

Pysähdyin yksi päivä miettimään, mitä toivon tältä vuodelta. Yks on ainakin että pysyttäis mahdollisimman terveenä koko porukka, ja tietenkin myös onnellisina. :) Ja toivottavasti tämä vuosi toisi mukanaan ihania, iloisia yllätyksiä! Itse aion edelleen jatkaa kotiäitinä olemista tämän vuoden, lapset ovat nyt 1 v 10 kk ja 2,5 kk ikäisiä. Käsityöt ja muut näpertelyt ovat varmasti myös suuri osa tätäkin vuotta, ja ideoita siltä saralta otetaan erittäin mielellään vastaan! Olisipa ihanaa keksiä tänä vuonna jotain ihan uutta!!! :)

Tässäpä vielä muutama kuva kotoa, näin vuoden ensimmäisen blogikirjoituksen kunniaksi vaikka :) Tänään aion vielä selailla nettiä ja etsiä ideoita uusiin näpertelyihin.

Uuudet verhot, ja etualalla joululahjaksi saatu ihana haisuli-sisustuspallo! :) 

Toinen verho täytyi puolittaa, koska keittiömme toinen ikkuna on niin kapea. Toisesta verhonpuolikkaasta ompelin kuvassa olevan kaitaliinan keittiön pöydälle. 

Ikkunoissa on sisustustarrat joissa lukee: "Home is where the heart is". Rakastan iittalan kivi-kynttilälyhtyjä ja siksipä ne ovat kaikki (11 kpl) esillä taas :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti