tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kesäkuulumisia

Miten tämä aika menee näin vauhdilla? Nyt on jo heinäkuu ja tuntuu että kohtahan se kesä on jo ohi. No, mutta eiköhän ne kesän parhaat kelit ole vielä edessä päin, ja tuleehan se kesä taas ensi vuonna. :)
Kohta olen jo kuukauden ajan ollut "rouva". Ei ole tuntunut erilaiselta, vaikka moni on sitä kysynytkin, mutta ihanaa silti olla naimisissa! Tilasin ifolorilta hääkuvia ja tottakai piti siihen kutsumanimeksi laittaa "rouva" vaikka yleensä jätän sen kohdan tyhjäksi. Kävin sitten iloisena hakemassa postia ja siinä sitten ihastelin ensimmäistä postiani jossa lukee "rouva" :) Elämän pieniä iloja.

Kaivelin tänään taas virkkauskamat esiin, mutten ole saanut aikaan vielä mitään. Taitaa olla meikäläisen aivot ihan kesälomalla, mut eiköhän sitä syksyllä taas jotain keksi.. :)

Mutta ettei tää nyt menis pelkäks höpöttelyks, laitan tähän pari kuvaa jotka otin eilen. Kotia siis, voi että miten mulla olis into laittaa joka paikka ihan uusiks, mut kukkaronnyörit kiristää sen verran, et pakko tyytyä toistaiseksi tähän mitä on.

 Kasasin tällaisen asetelman keittiön pöydälle. Itse tykkään että keittiöpöydällä pitää olla jotain kivaa, kukkia, kynttilöitä ym. Pöytäliinoja en käytä koskaan, (paitsi juhlissa ehkä) kaitaliinoja ja tabletteja useammin.

 Tällainen on näkymä nykyisin keittiöstä olohuoneeseen, joka toivon mukaan tulee muuttumaan ja paljon. :) Tonne takaseinälle olis tarkotus tulla vaikka mitä, joka on kyllä vielä ihan suunnitteluasteella.

Tällaiset tuolit oli meillä häätuoleina, eli hääparin omat tuolit. Selkänojassa oli sit sellaset isot rusettikoristeet, harmi kun ei niistä oo yhtään kuvaa. Saatiin sukulaisilta joutavina nuo tuolit, ja mä en tehnyt niille muuta kun päällystin tuon istuinosan valkealla puuvillakankaalla. Ei näillä mitään tärkeetä tarkotusta ole, mut olivat mun mielestä niin kivat, et en viittinyt heittää menemäänkään.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti