Höyhensolmuilua ja keväisempää sisustusta

Heippa! Tässä alkaa jo kivasti kevät fiilis saapua, ja mulle ainakin kevät on niin sisustamisen ja kodinlaiton aikaa. Tällä kertaa päivittelin vähän keittiönpöytää maalaamalla, ja hankin uudet, ah niin ihanat vaaleanpunaiset tuolit.Niin pitkään valikoin tuoleja, ja meinasin jo päätyä perinteisiin, valkoisiin kuppituoleihin, mitkä on nyt pinnalla. Mutta, nää vaan vei mun sydämen. Päädyin muovisiin tuoleihin kahdestakin syystä: ne on helppo pitää puhtaana, joka sopii näin lapsiperheelle. Ja toinen syy oli kissa. Se kun tykkää kynsiä kaikkea mahdollista.. 

Pöydän kannen tosiaan maalasin ihan vain valkoisella, ja jalat oli jo aiemmin maalattu mustalla kalkkimaalilla, jotka viimeistelty vaalealla antiikkivahalla.

Sitten pieneen keittiön yksityiskohtaan, eli solmeiltu pieni höyhenkoriste, jonka näpräilin yksi ilta lankalaatikosta löytyneestä puuvillalangasta. Pihalta oksa, tää on ollut mulla jemmassa jo jonkun hetken, nyt tuli viimein käyttöön. Näihin kuviin, oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

Kommentit

 1. Kauniit höyhenet, ohjetta toivoisin... :)

  VastaaPoista
 2. I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.

  VastaaPoista
 3. jotakin blogi polkua kulkeissani löysin tänne sun blogiin.
  Onneksi et ostanut valkoisia tuoleja vaan vaaleanpunaiset, on kyllä niin kivan näköiset.
  Lanka höyhenet on kyllä kans sellainen josta tulee hitti.
  Minusta sun blogi on kiva. Siksi liityin lukijaksi ja kokeilen jos saan liitettyä sun blogin mun lukuluetteloon, siinä on ollut vähän ongelmiä.
  Olis kiva jos sinäkin tulisit käymään mun blogissa aurinkokujalla vieraana.
  Aurinkoista ja keväistä viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
 4. If you're looking to lose fat then you absolutely have to jump on this totally brand new personalized keto plan.

  To produce this keto diet service, licensed nutritionists, fitness couches, and top chefs have united to provide keto meal plans that are powerful, suitable, price-efficient, and fun.

  Since their first launch in 2019, 1000's of people have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a good keto plan can provide.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones provided by the keto plan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit