Virkattuja pampuloita

Innostuin virkkailemaan vähän pampuloita, kuten otsikko kertoo. Tästä piti alunperin tulla mulle penaali, mutta, siihen keksin kuitenkin mielestäni paremman idean, mutta tykkäsin kovasti myös tästä pampulakuosista, joten päädyin tekemään tästä pienen meikkipussukan. :) Mulla kulkee meikkejä laukussa yleensä ihan pitkin laukunpohjia, joten luulenpa että tästä tuli mulle ratkaisu. Pussukka ei oo mikään älyttömän iso, mutta testasin jo, että siihen mahtuu helposti kaikki tärkeimmät mukana kulkevat eli puuteri, ripsari, huulupuna ja kulmakynä :) Ja tilaa vielä jäikin..

Pussukan lisäksi sain valmiiksi lasipurkista tehdyn purkin meikkisiveltimille.. Hyvin yksinkertainen malli, ja nopeasti valmistui.

Meikkipussukan lanka on Novitan puuvilla-bambua, sitä meni vajaat 2 kerää, eli lähemmäs 100g. Koukkuna käytin nro 3. Lankaa menee noihin pampuloihin aika reilusti, virkkasin jokaiseen pampulaan 5 x tuplapylväs. Joka toinen kierros on virkattu vain kiinteillä, ja pampuloiden kohdat vuorottelevat. Tarkoitus oli alunperin tehdä noita pampuloita vielä vähän harvemmin, mutta kiva siitä tuli noinkin. :)


Sellaista pientä väkertelyä tällä kertaa. Jahka saan penaalini valmiiksi, pian kuvia tulossa siitäkin. Pitäisihän tuo jo pikkuhiljaa saada valmiiks, aikaa koulun alkuun on vain hieman reilu viikko. :)

Kommentit

  1. Söpö pussukka! (: Laukun pohjalla pitäis kyllä aina olla pikkupussukoita joka lähtöön. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo pampulapussukka :) taidan kokeilla tuollaista itsekin :D

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtava tu pampulapussukka ja vielä niin söpö värikin:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit