Afrikankukista virkattu pöllö

Tämäkin afrikankukka pöllö on ollut "to do"-listalla ties kuinka kauan. Nyt lopultakin sain sen toteutettua. :) Tämä oli huomattavasti helpompi tehdä kun aiemmin virkkaamani kirahvi, joten olisi ehkä jo silloin pitänyt aloittaa tästä.Pöllöön löytyy ilmeisesti maksullinen ohje Raverlysta, mutta minä virkkasin tämän kuvien pohjalta. Onhan se hitaampaa ja hankalampaa, mutta valmista tuli onneksi kuitenkin. Silmät tein hieman eritavalla kuin alkuperäisessä mallissa mutta tykkään näistä kovasti juuri näin.

Lankana käytin Novitan Puuvilla-Bambua ja koukkua nro 2,5. Tykkään niin kovasti tuosta langasta ja sitä on mukavaa virkata. Lisäksi tältä langalta löytyi juuri passelit värit.Pöllö sopii oikein mainiosti sohvatyynyihin, ja siihen se saakin jäädä viereen nukuksimaan. Virkkasin pöllölle ylläri ylläri vielä pienen rusetin, näitä rusetteja, kuten tiedätte, on minulla tapana kylvää vähän joka paikkaan.

Tässä vielä kaverukset kuvassa, kirahvi ja pöllö. Lisää kuvia kirahvista pääset kurkkimaan Täältä.


Helle vaihtui sateeseen, mutta en valita. :) Muistakaahan käydä osallistumassa Greengate-arvontaan blogissani, osallistumisaikaa on reilusti eli ensiviikon torstaihin asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

 1. Kertakaikkiaan ihana! Wau!
  Olet kyllä taitava käsistäsi!

  VastaaPoista
 2. Ihanan hempeä! Mitä käytit täytteenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täytteeksi laitoin Ikean vanhan tyynyn sisuksia :) eli sellanen 1 e tyyny mikä ollut käytössä mut menny sellaiseksi ettei se enää hyvä ollu.. Jos nyt voi edes sanoo et ne tyynyt ikinä kovin hyviä onkaan :D

   Poista
 3. Mukavan rauhalliset värit pöllössä! :)

  VastaaPoista
 4. Teetkö noita myyntiin ?
  Ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee myyntiin, omaksi iloksi vain :) kiitoksia!

   Poista
 5. Ovatko nuo palat kaikki saman kokoisia?

  Pipsa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit