Ommeltu kesäreppu

Sainpas inspiraation ommella kankaisen repun! Löysin viikolla ostoksilla ollessa citymarketista 3 e maksavan pöytäliinan, ja nappasin sen mukaan ajatellen että siitä voisi ommella jotain kivaa. No montaa päivää ei liina ehtinyt kaapissa seisoa, ja nyt siitä syntyi oiva kesäreppu ommellen. Vielä jäi kangasta ylikin reilusti, joten katsotaan mitä kivaa keksin siitä.

Valitettavasti tästä repusta ei minulla ole ohjetta. Keksin idean oikeastaan Wish-nimisestä sovelluksesta, jossa siis voi ostaa kaikkea melkein maan ja taivaan väliltä ulkomailta. Sieltä jo muutama kuukausi bongasin tuon tyylisen repun, johon kovasti silloin jo ihastuin.


Yksi asia jäi harmittamaan. Unohdin tyystin ripustuslenksun! :) Se olisi viimeistellyt tämän kivasti. Repusta tuli kivan kokoinenkin, tässä kulkee kätevästi vaikka bikinit ja pyyhe rannalle!

Tästä tuli onnistumisen fiilis, pitkästä aikaa. Olen yrittänyt jo monta päivää aloittaa uutta virkkausprojektia mutta mikään idea ei vaan tunnu osuvan. Jospa se tästä taas lähtee..

Aurinkoista lauantai-päivää! <3

Kommentit

 1. Voisitko näyttää kuvan myös repusta avattuna. Kiinnostaisi itsekin tehdä tuollainen.

  VastaaPoista
 2. Onpas söpöläinen �� reppu!!

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi suloinen reppu.
  Tuuppas käymään Aurinkokujallekkin ja osallistu arvontaan.
  Hyvää tiistai päivää.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana reppu!
  Suloinen kuin karamelli!
  Leppoisaa kesäkuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 5. The Game Of Spades - youtube.com - Videoodl
  If you have your video games, the best video game of spades. is of course, a youtube mp4 great card game for kids, especially the classic game of spades.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit