Virkattua mandalaa & lemppareita kotoa

Mukavaa aurinkoista lauantaita! :) Pastelliteemaiset virkkailut on saanneet nyt hieman jatkoa, sillä aloitin jokunen viikko sitten virkkaamaan mandalaa. Vielä tuolloin en tiennyt yhtään mitä työstä lopulta tulee, kenties tyyny tai liina, mutta lopulta päädyin päällystämään mandalalla yhden Ikean lastenjakkaran. Jakkara päätyi sitten olkkariin yhdessä ikean pikkupöydän kanssa, nämä ovat muutenkin toimineet meillä lasten piirrustuspöytänä. Pikkupöydän kansi olikin jo kokenut aika kovia, ja pienellä määrällä Dc fixiä loihdin pöydälle hieman siistimmän ilmeen. 
Varmaan joka kevät kirjoitan tännekkin, kuinka alan kaivata kotiin värejä. No, nyt ei ole vielä kevät, mutta pikkuhiljaa väritkin alkavat näkyä kotosalla. Rakastan vaaleaa, harmaata, mutta kyllä minä vaan edelleen rakastan myös värejä. Niistä en kokonaan luopuisi, vaikka kuinka menisivät muodista pois. :)

Koska kämppä näytti nyt viikon kestäneen ydintuhon jälkeen jopa asuttavalta, ajattelin samalla nappailla teille kuvia omista tämänhetken lempparijutuista kotona.Pentikin pikkuiset purkit on käteviä säilytysratkaisuja. Itse säilyttelen näissä tällä hetkellä ponnareita, pinnejä ja pieniä koruja. Rakastuin näihin purkkeihin ekaa kertaa muutama kuukausi sitten, kun löysin kirpparilta 3 kappaletta mintunvihreitä purnukoita. Sen jälkeen sain anopilta vielä muutaman purnukan lisää, joista lempparina ehdottomasti ihanat vaaleanpunaiset, kuten arvata saattaa. :)


Keittiön maustehyllystä löytyy samoja purkkeja, pastellisävyissä tietenkin. :)

Lasten leikkikeittiö on vaihtanut paikkaa, ja saanut iloisia värejä seurakseen. Oikeastaanhan meillä leikkikeittiöllä leikkii vain neiti, poika lähinnä käyttää kaappeja parkkitalona.Tilda-kankaista tehty pussukka oli itseasiassa harjoitustyö verhoilujakson alkaessa. Pussukka päätyi sitten lopulta leikkikeittiöön vihanneskoriksi. :)


Huomatkaa muuten että minun ikikalenteri on näköjään kaksi päivää aikaansa edellä. Kerrankin näin päin, kalenteri on nimittäin lähinnä toiminut vaan koristeena ja päivämäärät pitää paikkaansa hyvin harvoin. Iiittalan festivo-kynttilänjalat on nousseet mulle nyt jotenkin tärkeiksi ja kivoiksi esineiksi. Ne on olleet minulla jo pitkään, mutta jotenkaan en aiemmin oikein tiennyt mitä tehdä niiden kanssa. Kauppareissulla sitten kerran silmiin osui nuo pallokynttilät, ja ajattelin kokeilla, kuinka ne sopisivat näihin kynttilänjalkoihin. Siitä asti ne ovatkin saaneet olla esillä ja hyvällä paikalla. :) 

Ostin ensimmäiset pallovaloni ennen joulua, ja tykästyin heti. Toki näin väri-innostuksen keskellä nämä värit tuntuu niin tylsiltä, ja olenkin jo harkinnut toisen sarjan, tai ainakin vaihtopallojen ostamista. :)
Virkattu kukkapeitto pääsi myös nyt JO olkkaiin tuomaan kevätfiilistä.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :) <3

Kommentit

 1. Ihanat, herkät ja keväiset virkkuut.

  VastaaPoista
 2. Ihanan herkullisia virkkuutöitä, olen niin koukkuuntunut niihin. Löysin juuri itselleni mandala-ohjeen, jossa on jo seitsemäs viikko menossa. Aika paljon kirittävää, kun vielä langatkin puuttuu. Ja ihan sama tilanne, en edes tiedä mikä siitä tulee :)

  VastaaPoista
 3. Miten ihanat värit jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Niin värikkäitä ja kuitenkin herkkiä... Aaah.

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis värimaailma ja tunnelma kodissasi! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit