Jouluinen kranssi

Osallistuin nyt toisena vuonna Facebookin Käsityöblogit- ryhmän joulukalenteriin, ja tämä on siis näin ollen kalenterin 13. luukku. Täytyy myöntää että jouluaskartelut on jääneet tosi vähälle, mutta pistän sen tuon koulun piikkiin. :)

Eilen The little village-blogissa on askarreltu ihania mini-muumimukeja tontuille, käyhän kurkkaamassa. :) Huomisen luukun pääset katsomaan luonnollisesti huomenna ja sen toteutuksesta vastaa Sormustin-blogi.

Tämä jouluinen kranssi syntyi kaikesta, mitä kaapin pohjilta löytyi, ja virkkasin vielä tehosteeksi yhden  pehmosydämen. Eli materiaalihankintoja olen todellakin pyrkinyt vähentämään, sillä kaapit on pullollaan jos minkälaista askarteluvermettä. Jotain tällaista sitten syntyi:


Kranssin tekoon käytin:

- Kranssipohjan
- Trikookudetta
- Erilaisia helmiä ja massapalloja
- Silkkinauhaa
- Virkattu pehmosydän
- Leimasin
- Kuumaliimaa

Kranssipohja oli itse väsäämäni rautalangasta, homman helpottamikseksi suosittelen valmista kranssipohjaa, sillä itse väsätessä on hankalaa saada pohjasta aivan symmetristä.
Joo, siitä tuli kyllä oman näköinen. Tai ainakin meidän kodin henkeen sopiva. Ette muutes uskokkaan mikä sisustuskärpänen on iskenyt.. Ei mitään isoja muutoksia, mutta lähitulevaisuudessa esim. keittiönpöytä kokee muodonmuutoksen. :) Täytyiskin pitkästä aikaa tehä varmaan ihan sisustuspostaus, koska käsityöt on tän sisustusvimman alla jääneet ihan kakkoseksi.

Eikun mukavaa pian alkavaa viikkoa ja siellähän se joulukin jo kolkuttelee ovella! :)

Kommentit

  1. Juurikin noi. Varmasti itse kunkin kaapista löytyy kaikkea tarpeellista, sit vaan luovuus peliin. Ihana ja uniikki tuo sinun kranssi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit