Messujen ostokset

No nytpäs sain aikaiseksi laittaa kuvat myös omista messuostoksista. Kovin paljoa en viitsinyt ostaa, vaikka uskokaa pois, kyllä mieli teki napata sieltä jos täältä kaikennäköistä ostoskassiin. :) Mutta kyllä näistä ostoksista iski jo sellainen käsityöinspiraatio, ettei oikein tiedä mistä alottaa.


Tutusta Viljamin puodista matkaan tarttui pinkkiä trikoota, muutama vetoketju ja pari ihanaa postikorttia, joista toinen tänään pääsikin jo 3-vuotiaan pojan synttärikortiksi. :)


Poppanavakalta pari palaa aivan ihania trikoita! Tuo pääkallokuvioinen on mun lemppari ja niiiiiiiin supersöpö, että melkein täytyy tehdä siitä jotain kivaa ihan itselle. :)


Kankaisen puuvilloja. Näistä itseasialla jo tekeillä jotain, kun vaan sais valmiiks asti.


Valkoista heijastinkangasta, muuten oikein mainio ostos näin syksyn tullen. Vielä ajatustasolla kypsymässä se millaisia heijastimia tästä ajoiksi saan...  pari pientä kukkaronkehystä tarttui myös "vahingossa" matkaan. :)10 rullaa ompelulankaa, nyt on millä ommella. :) 2 kerää ihanaa tummanharmaata glitterlankaa, näistä sais varmaan aikaan jonkun kivan bilekukkaron/laukun. Tai sitten jotain muuta. :)

Oivoi, ensiviikolla olisi täällä kotikulmilla messut. Tän mun shoppailuhimon takia mietityttää uskaltaako sinne ees mennä käymään. Tosin aika pienen ostosmäärän kanssa noilta Seinäjoenkin messuilta ihme ja kumma pääsin ulos. Tätä käsityökamaa kun nyt sattuu olemaan jo omasta takaa aikamoinen määrä, mutta ei vaan voi olla ostamassa kun näkee jotain kivaa! :)

Ainiin, ja nyt on mulla syyslomakin meneillään! Tän loman aion pyhittää ennenkaikkea hengailuun ja touhuiluun muksujen kanssa, ja keskeneräisten käsitöiden viimeistelyyn. Katotaan miten käy. Mukavaa syyslomaa muillekkin jotka sitä viettelee! :)

Kommentit

Suositut tekstit