Hempeä lippunauha

Heipparallaa! Täällä sitä vaan sateli eilen oikein kunnolla lunta, vieläkin vähän maassa vaikkakin tällä hetkellä sataa pelkästään vettä. :) Lapset oli lumesta ihmeissään, itseäni lähinnä ärsytti kun katsoin ulos. Vaikka eihän se mikään yllätys tule, että lunta tulee joka vuosi.. Olen kuitenkin enemmän kesäihminen ja talven tulo merkkaa minulle vain pimeyttä ja kylmyyttä. Mutta jos positiivisesi ajatellaan niin talven jälkeen tulee aina kevät <3 sitä odotellessa..

Virkkausta on taas harjotettu jonkin verran kuten tavallista, hyvää vauhtia valmistuu myös kilpailutyö Novitan, Fazerin ja pirkan järjestämään karkkineule-kilpailuun. :) Siinä sivussa virkkasin oikein hempeän lippunauhan, koska tämäkin on ollut tehtävälistalla jo varmaan vuosia.

Kahteen lippuun virkkasin pari pientä tähteä (koska tää tähti-innostus ei ainakaan vielä oo mennyt täysin ohi) ja kivat röyhelöreunukset. Lankana käytin ihan vaan seitsemää veljestä (valkoisiin lippuihin) mutta tuo vaaleanpunainen lanka on mysteeri. Kerä on ollut minulla vuosia, eikä mitään muistikuvaa mistä on alunperin lähtöisin.

Oi, odotan innolla viikonloppua! Lähden lasten kanssa siskoni luo viikonlopuksi, ihanaa päästä hetkeks pois kotoa ja lapsillakin on taas leikkiseuraa.. Ja yleensä siskon luona kyläillessä iskee myös virkkausispiraatio, kun yhdessä pähkäillään ja ideoidaan. :)

Kommentit

  1. Minä jo niin pelkään tuota lumen tuloa. Talvi ei todellakaan ole yhtään mun juttu. Voisin hyvin nukkua läpi koko talven :) Ihastuttava lippunauha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, kyllä ahdistaa jo ajatuskin pakkasista ja kylmyydestä.. Ollappa Muumi ja nukkua talviunta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit