Pikaiset kuulumiset & arvonnan voittaja

Ensinnäkin, pahoittelut kovasti että arvonnan suorittamiseen meni aikaa... Syynä on erinäiset extempore menot viikonlopulla. :) Välillä vaan täytyy elää hetkessä. Lähdimme isäni ja lapsien kanssa sunnuntai-aamuna junalla Helsinkiin vuorokaudeksi sukuloimaan. Lapset pääsivät ensimmäistä kertaa elämässään junan kyytiin, lautalla menimme sitten Korkeasaareen ja sitten vielä metrolla sukulaisten luo. Monta ihmetyksen aihetta oli lapsilla, täällä päin kun ei metroja tai ratikoita ole ollenkaan.

Jotain käsityöaiheista tarttui tietenkin matkalta mukaan tuliaisiksi. Helsingissähän olisi varmasti ollut paljon kivoja paikkoja missä käydä ja shoppailla, mutta koska lapset oli reissussa mukana, niin mentiin lasten ehdoilla. Tämän virkkauskirjan löysin hyvin edullisesti ja niinpä ostin sen inspiraatioksi. Kirjassa on paljon ihania virkattuja ruutuja. Joten ensi talvena täytyy varmaan taas virkata tilkkupeitto. :)


Kirja on siis nimeltään " 200 virkattua ruutua". Kirjan lopussa oli muutaman reunapitsinkin ohje. Virkkausinspiraatio on ollutkin hieman nukuksissa lähiaikoina, joten toivotaan että kirja herättää inspiraation uudelleen. :)

Mutta tänään sain nyt vihdoin ja viimein suoritettua arvonnan, ja ilokseni voin ilmoittaa että voittaja on.... Henna (s.postiosoitteella henskuliini5)! Onnea paljon voittajalle! Otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse! :)

Pahoittelen jos/kun teksti on sekavaa... Olen vieläkin ihan poikki matkasta, kyllä lasten kanssa reissaaminen on välillä raskasta. Vaikka matka meni kyllä hyvin ja kaikki nauttivat, mutta on se vaan oma hommansa juosta kahden pienen perässä. :)

Kommentit

Suositut tekstit