Virkatut sienet

Kauan mielessä ollut sienikori on nyt toteutettu, jes! :) Oikein hauskaa puuhaa, ja hyvää tässä on se että tylsyyden iskiessä sieniä voi aina virkata lisää. Tässä kuvia lopputuloksesta:

Tässäpäs olisi kaikki sienet, ja vähän tuunattu korikin kuvassa. Sieniä on yhteensä yhdeksän kappaletta, kovasti pähkäillen koitin keksiä paljon erilaisia ja näköisiä sieniä. Ja tyytyväinen olen lopputulokseen. Toivottavasti lapset tykkää näistä yhtä paljon kun minä. :) Korvasienen ohje tuli sattumalta vastaan Kangasaitan sivuilla, ohjeeseen pääset tästä. Muut sienet ovat oman pään tuotantoa. :) Tatin tehtyä mietin, miten lakin alaosan saisi kestämään niin ettei se "pullahda". Kärpässienien sisään laitoin sitten pyöreiksi leikatut pahviläpyskät, ja tuli paljon parempi, pysyy sienen muoto hyvin kasassa.

Kuten kuvista huomaa, aiemmin virkattu säilytyskori sai nyt kylkeensä kärpässienen kuvan. Kuvan kiinni ompeleminen oli hieman voimia vaativaa mutta hyvin se lopulta siihen asettui. :)Joten, nyt olisi yksi pitkään hautonut idea taas toteutettu, tulee aina niin hyvä mieli. Nyt lapsetkin pääsee leikkimään uusilla sienillä. :)

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

Kommentit

  1. Onpa söpösiä sieniä ja niin aidon näköisiä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea ja ihania sieniä olet saanut aikaseksi! :)

    VastaaPoista
  3. Tutoriaali?? Vai onko jo?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit