Harjoituskakku :)

Koska leipominen ei todellakaan ole sitä vahvinta aluettani, mun täytyy aina tehdä leipomuksistani koeversiot. ;) Ja onhan se kiva kun kokeilee ensin niin tietää tuleeko hyvä ja jos on jotain mitä kannattaa tehdä toisin. Ajattelin että voisin jopa alkaa vähän kokeilemaan erilaisia leipomisjuttuja, hurahdin nimittäin yks ilta selailemaan nettiä ja kattelemaan kaikkia ihania kakkuja ja leivoksia :) Olis mukava jos itsekkin joku päivä osais väsätä jotain hienoa, esimerkiksi marsipaanikoristeita olis mukavaa tehdä itse. Tänään kauppareissulla tarttui sitten mukaan kakkutarpeita, ja leivoin harjoituskakun tytön ristiäisiä varten.
Kuten kuvista näkyy, parannettavaa on. :) Mutta jostainhan sitä aloittaa pitää, ja tämä oli elämäni 3. täytekakku jonka olen itse tehnyt, joten olisi voinut mennä huonomminkin. Tuon aivan mahtavan kakkukoristeen tilasin Decora Housesta (http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/) Suosittelen! ihan mahtava kauppa josta löytyy kaikkea ihanaa, myös hääkauppa josta tuli itsekkin tilattua kaikenlaista.

Kakku on ihan perus mansikka-kermakakku.. Valkoinen päällinen on sokerimassaa, ja reunoilla kermavaahtoa. Jalankuvat muovasin marsipaanista ja kuviot on "piirretty" sokerikuorrutteella. Saa nähdä miltä todellinen ristiäiskakku näyttää, tarkoitus olisi vielä harjotella marsipaanikoristeiden tekoa.. :)

Kommentit

  1. No on kyllä hieno kakku, mulla ei oo mitään hajua millainen me tehdään/tilataan. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi upee! Ei uskois että tää on joku "harjotuskakku"!
    Hipoo ihan ammattilaisen kädenjälkeä! :o

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit