Kuvia pipoista ;)

Ajattelin nyt laittaa tännekkin hieman kuvia aikaansaannoksistani.. Eli tässä näitä mun virkkaamia pipoja, osa on myyty eteenpäin ja kokoajan valmistuu lisää :) Jos jollain on joku hyvä pipo-idea niin otan mielelläni ideoita vastaan, kiva olis kokeilla tehdä vielä erilaisia pipoja..


Tässä lähikuva tuosta vasemmalla olevasta sydänpiposta. Löysin tohon sydämen tekemiseen tosi kivan ja helpon ohjeen netistä, linkittelen sen tähän jos joku muu innostuu virkkaamaan sydämiä:


Tässä pari pöllöpipoa myös "tyttöväreissä" :)

Autopipo myös hieman eri väreissä.

Tässä pipossa on chilipalkon- kuva :) Tämä oli "tilattu" pipo, joten päätin kokeilla josko onnistuisi. Ja ihan hienohan siitä tuli, ja pipon vastaanottajakin taisi olla ihan tyytyväinen. 

Kirahvipipo. :) Sanon tätä "uinuvaksi kirahviksi" koska en osannut tehdä tälle kunnollisia silmiä, niin päätin tehdä tollaset nukkuvat.. 

Yritän saada aivan lähipäivinä laitettua tänne blogiini ohjeet tuon pöllöpipon silmien ja nenän tekoon. Silmistä mulla on jo kuvat valmiina mut nenä on jotenkin päässyt unohtumaan, mut yritän nyt saada aikaseksi. :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit