Puisia palikoita

Vähän vielä pysytään puuteemassa. :) askartelin aikani kuluksi muutaman koristepuupalikan. Nämäkin väsäsin vielä koulussa ollessa joutoaikana, kotona sitten maalailin näitä. Tosi nopeita, helppoja ja simppeleitä. Kivaa pikkupuuhaa siis..



Maalaukseen käytin kalkkimaaleja, ja kirjaimet on maalattu mustalla akryylimaalilla. Joo, kirjaimet ei nyt ihan ole suoria ja tasaisia, mutta minua se ei haittaa. Jos haluaisi aivan täydellisen lopputuloksen, kannattaa käyttää kirjainsapluunoita tai vaihtoehtoisesti jopa tarroja. Palikat viimeistelin hiomalla maalia hieman kulahtaneeksi ja käsittelemällä palikat vielä kertaalleen harmahtavalla antiikkivahalla.



"live"-palikat pääsivät olkkariin ja lasten nimillä varustetut väripalikat päätyvät lastenhuoneen koristukseen. Ja varmasti niistä myös muutama torni rakennellaan. :)

Tällaista pientä näpertelyä tällä kertaa. Seuraavana varmaan aloittelen taas jotain neulontahommia ja ompelukoneella pitäisi muutama hiuspanta ehtiä ompelemaan. Olen hävittänyt suurimman osan kaikista pannoistani ja lenkillä se on ehdoton koska otsahiukset ei muuten pysy kuosissa. Onneksi pantoja niin superhelppo ommella itsekkin, se on vaan aina se aloittaminen ja ompelukoneen kaiveleminen se suurin homma. :)

Täällä itä-suomessa on tänään sadepäivä, muutama päivä saatiin nauttia oikein ihanista ja lämpimistä keleistä. Oikein ihanaa juuri alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Voi että, miten kivoja! Ja kirjaimissa ei todellakaan mitään vikaa!

    VastaaPoista
  2. Kivoja palikoita. (: Minusta tuo kirjainten "epätäydellisyys" tekee niistä just täydellisiä! Uniikkeja, ei kaupasta ostetun näköisiä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) no se on kyllä ihan totta, uniikkeja ovat ja niin saavat ollakkin. ☺

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit