torstai 16. kesäkuuta 2016

Virkattuja herkkuja & kuulumisia

Moikka moi pitkästä aikaa. Nyt on tosiaan vierähtänyt reipas kuukausi ihan huomaamatta enkä ole ehtinyt blogia kirjoitella. Kieltämättä kaikki puuhastelu kotonakin on jäänyt vähemmälle, mutta ei sitä kuitenkaan osaa olla tekemättä mitään. Olen ollut nyt toukokuusta asti kesätöissä, pääosin maalarin hommissa, ja olen kyllä viihtynyt ja tykännyt kovasti. Nyt kesäkuun loppuun olen töissä ja sitten pääsee lomailemaan ennen kouluun paluuta, odotan innolla ja jospa sitä riittäisi aikaa enempi sitten käsitöillekkin. Keskeneräisiä töitä kun saisi loppuun niin olis mahtavaa.. :)

Nämä herkut virkkailin viime viikonloppuna kokeilumielessä. Tarkoitus olisi virkkailla keksejä ja mansikoita vielä lisääkin jossain vaiheessa.Ballerinakeksien ohjeen löysin Maalaiskoti Myllyhaassa- blogista. Aivan ihana blogi ja ihana ohje! :) Muffinin tein uusimman Novita-lehden ohjeen mukaan, pinkit keksit ja mansikat omasta sovelluksesta. Esimerkiksi Täältä (klikklik)) löytyy yksi ohje virkattuihin mansikoihin, jos virkkausinto iskee. :)

Myös alla näkyvä pyöreä liina on viimeaikaisia virkkauksia. Liina on virkattu Novitan puuvilla-bambu-langalla ja koukulla nro 2,5. Ohjeena käytin Lankavan Marketta-pitsimaton ohjetta.


Laitoin Facebookin puolelle kuvia myös minipuutarhastani. Posti toi juuri mukanaan sinne pari kivaa tilaamaani yksiyiskohtaa, nimittäin pieni talo ja muutama siili. Mittasuhteet eivät oikein osu yksiin, mutta se ei minua niin haittaa.. Jutut tilasin ulkomailta (wish ja aliexpress) koska sieltä tätä tilpehööriä saa ihan melkein ilmatteeks :)
Kelit ovat kyllä jo tähän mennessä suosineet, ei voi paljon valittaa vaikka välissä olikin muutama kylmä ja sateinenkin päivä. Ja nytkin taitaa taas sateet tulla.. Mutta pitäähän se välillä sataakkin että luonto saa vettä. :)

Oikein ihanaa kesän jatkoa kaikille ja mä yritän tulla kirjottelemaan tänne taas pian uudestaan. :)


1 kommentti:

  1. Ihana toi asetelma tossa vaaleanpunasessa astiassa.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista