tiistai 3. toukokuuta 2016

Uusia juttuja kotosalla

Moikka moi! Ja ihanaa kevättä! <3 täällä on saatu nauttia oikein ihanista ja aurinkoisista keleistä. Puut on alkanut jo vihertää, kukat kasvaa, tuntuu jotenkin että tämä kevät on tullut ihan yhdessä hujauksessa.

Oon vähän yrittänyt taas järjestellä kotia, siirrellyt asioita, tuonut väriä, tehnyt löytöjä kirppiksiltä ja vähän ostanut uuttakin pitkin alkuvuotta, jotka nyt sitten vasta alkavat ehkä löytää omia paikkojaan. :)
Greengate ihanuudet tilasin Shop Romanticon nettikaupasta. Jäin vielä harmittelemaan kun en samalla tilannut saman sarjan kannua, kuin nuo mintunvihreät sokerikko ja kermakko. No, ehkäpä se vielä tulee hankittua kokoelmiin. :)

Sieltä se seinähyllykkökin löysi paikkansa, oli pitkään eteisen seinällä vähän toimeettomana, nyt tuli tarpeelliseen käyttöön keittiön seinälle.Automatto josta äitikin tykkää.. :) Tätä näkynyt useissa paikoissa ja blogeissa, ja ihastuinpa tähän itsekkin. Tämä nyt varmaan pari kuukautta ollut olohuoneen leikkinurkkauksessa, ihmeen siistinä säilynyt. :)

Valokuvat järjestelin uudestaan, kyllä se on joskus pienestä kiinni. Pienikin muutos piristää kummasti.
Pikatuunattu naulakko vilahtikin jo blogin facebooksivuilla. Askartelin naulakon kaveriksi vanhasta sisustuskyltistä pienen "prinsessan keittiö" kyltin, sillä naulakko on neitimme leikkikeittiön vieressä olohuoneen leikkinurkkauksessa.

Väriä, väriä, sitä tosiaan nyt kaipaan kotiin. Jotenkin, jossain muodossa. Pikkuhiljaa sitä väriä alkaa kotiin onneksi tulemaankin.:)

Oikein mukavaa toukokuun ekaa viikkoa! <3

1 kommentti:

  1. Kaikkea kivaa sinä olit saanutkin aikaan.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaankin.
    Hyvää kevättä.

    VastaaPoista