keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kynttilänjalkojen uusvanha elämä

Moikka pitkästä aikaa, kevät onkin jo pitkällä, meidänkin pihasta on jo lähes kaikki lumet sulaneet. :) Meillä sairastetiin vesirokko ja muutenpa arjen onkin täyttänyt koulu. Nämä kynttilänjalat pongasin kirppikseltä kahdella eurolla, ja ajattelin niistä saa kivat pienet harjoitustyöt kouluun, sillä opeteltiin mm ruiskumaalausta. No, kaikkihan ei mennyt kuten olin alunperin ajatellut, mutta vahingon kautta näistä tuli oikein kivat ja juuri sopivat meidän kotiin.


Ajattelin tosiaan että näihin kynttilänjalkoihin olisi hyvä kokeilla ruiskumaalausta. En siis aikaisemmin ole ruiskumaalannut, joten voitte vain kuvitella miten kävi. :) Hioin jalat huolellisesti ja kittailin vähän. Ja sit eikun maalaamaan, halusin jaloista valkoiset. Lopputulos ei sitten ollut mikään kovin kaunis, valumia siellä ja kuultavia kohtia täällä. Ajattelin että hion ja maalaan jalat vielä uudemman kerran. Aloin sitten hiomaan ja katsoin että vitsit, näistähän tulee vieläkin hienommat tällein kulutettuina ja vanhan näköisinä. Hioin jalkoja aikani ja kotona pistin vielä vaaleanharmaata antiikkivahaa ja valmis! Oikeastaan näin jälkikäteen olen ihan iloinen, että epäonnistuin saamaan tasaisen valkoista pintaa. Ruiskumaalausharjoitukset jatkuu sitten ehkä vähän tasaisemmalla pinnalla.

Kynttilänjalat löysivät kotona paikkansa lipaston luota, soikean peilin viereltä johon ne mielestäni sopii todella hyvin. :)


4 kommenttia: