Värikkäitä tyynyjä kevääseen

Moikkamoi pitkästä aikaa! Huomasin että viimeisimmästä päivityksestä alkaa olla jo melkein kuukausi aikaa.. huh, mutta nyt vihdoin sain valmiiksi jotain! :) Menoa on hidastanut reilut pari viikkoa sitten murtunut peukalo, kuten facebookin puolelle kirjoitinkin. Peukalo on vielä kipeä ja kömpelö, mutta pikkuhiljaa paranemista on tapahtunut. Joten eiköhän se tästä taas. En ihan heti jätä sormeani takakontin väliin, se on varma. :)

Nyt sain tosiaankin valmiiksi jo muutaman viikon työn alla olleet virkatut koristetyynyt. Halusin jotain värikästä, piristämään ja tuomaan väriä tämän ainaisen harmaan ja valkoisen keskelle.






Kolmiotyyny syntyy helposti vaikka jämälangoista. Kovin kummoista lankamäärää ei yhteen kolmioon uppoa. Tyynyn takaosa on yksivärinen valkoinen, virkattu kiinteillä silmukoilla.

Siksak tyynyyn idea tuli varmaan viimeistään pinterestiä selailemalla, sillä tuntui hölmöltä tehdä vain yksi tyyny, eikä kolmioiden virkkaus jotenkaan enää napannut. Lankana tässä on käytetty Novitan puuvilla-bambua, arviolta noin puolitoista kerää kutakin väriä.

Tykkään itse tyynyistä kovasti. Vaikka suosin sisustuksessa paljon neutraaleja värejä, niin kyllä onnistuu myös värienkin käyttö. Varsinkin keväällä ja kesällä tekee mieli käyttää paljon värejä. Ja kun näihin kyllästyy, lastenhuone on näille tyynyille varsin sopiva seuraava sijoituspaikka. Nyt saavat kuitenkin piristyttää mieltä ja kotia ihan olohuoneen sohvalla. :)

Aloitettiin nyt miehen kanssa remppaamaan meidän saunamökkiä. Sauna itseasiassa maalattiin jo jouluna, ja nyt hyökättiin saunatuvan kimppuun. Minäkin saan mukavasti harjoitusta opintoja ajatellen, kun luvassa on maalausta, tapetointia ja laminaatin laittoa. En malta odottaa, että pääsen laittelemaan teille kuvia, vaikkakin tyyliltään huoneesta tulee hyvinkin erilainen, kun miltä itse koti näyttää. Syynä siihen on, että annoin miehen päättää värimaailmasta ja tyylistä, tokihan minäkin mielipiteeni olen ilmaissut ja monesta asiasta päästy onneksi neuvottelemalla yhteisymmäykseen. Ja uskoisin kyllä että lopputulos tulee olemaan tooooosi hieno. :)

Nyt oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

Kommentit

  1. Kivan näköiset tyynyt! :) Sormen jättäminen auton takakontin väliin kuulostaa kyllä kivuliaalta. :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) juu, kivuliasta se olikin. Ja pari päivää sen jälkeen oli kyllä tuskaisen kipeä. Mutta siitä se pikkuhiljaa alkoi parantua. :)

      Poista
  2. Hei!aivan ihanat tyynyt!Miten olet yhdistänyt nuo kolmiot? T. Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitoksia! :) ihan ompelemalla yhdistelin, jätin kolmiota päätellessä lankaa reilusti yli, niin sillä langalla sai sitten ommeltua aina vähän matkaa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit