lauantai 8. elokuuta 2015

Valmiina kouluun

Ensi viikolla se koulu sitten kutsuis, edelleen on ihan innostuneet fiilikset asian suhteen. :) Halusin virkata penaalin koulua varten, ja siitä nyt ei ihan ehkä tullut sellaista, kun alunperin ajattelin. Mutta ei pidä valittaa, kyllä se mainiosti asiansa ajaa. Shoppailin myös kaikkea muuta pientä, mitä saattaisin koulussa tarvita.


Ensinnäkin kalenteri. En pärjäisi päivääkään ilman kalenteria, koska olen niin huonomuistinen, että oma pääkin unohtuisi jossei olisi hartioissa kiinni. Vihkoja, kyniä, kumeja ja muistilappuja ei voi koskaan olla liikaa.

Oli ihan hassua olla koulutarvikeostoksilla, sillä tunsin itseni ihan ala-aste ikäiseksi. Kaikki pinkki, vaaleanpunainen ja tähtikuvioinen kiinnosti eniten ja jossain vaiheessa hyllyjä kierrellessä tajusin miettineeni, että mitä "aikuisen" kuuluisi ostaa kouluun? :) Noh, hyllystä tarttui kuitenkin matkaa ne kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset, koska en vielä(kään) halunnut ryhtyä "aikuiseksi" sittenkään. :)


Penaali on virkattu valkoisesta kotiväestä, ylläri ylläri. :) Vielä sitä sen verran laatikon perukoilta löytyi. Mallikin on jälleen kerran ihan omasta päästä sovelettu, halusin vähän pitsiä, vaaleanpunaista ja rusetin, siinä oli lähtökohta. Ja lopputulos tämä. :)Täällä alkoi ukkostamaan ihan todenteolla, joten taidan paeta koneen äärestä. :) mukavaa viikonloppua kaikille! <3

3 kommenttia:

 1. ihana penaali! Uniikki ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Uniikki todellakin, ei pitäis toista samanlaista tulla heti vastaan. :)

   Poista
 2. Kaikki täällä on niin ihanaa ja nättiä!
  Laitoin sinulle Liebster award -tunnustuksen blogiini, käyhän katsomassa, jollei ole jo kulkeutunut sinulle toista kautta...

  VastaaPoista