sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivää

Kylläpäs täällä Idässä aurinko paistaa, mitä mahtavin äitienpäiväkeli. :) Meillä äitienpäivä(kin) meni pihahommissa, joita ollaan nyt tehty urakalla, satoi tai paistoi. Ja piha alkaakin olemaan jo hyvä, haravoinnit on haravoitu, uusia kukkapenkkejä tein pari kappaletta, ja tänään sitten väsäiltiin ns. kivimuuria. :) Mies vaihteli kivetyksiä talon reunustalle, niin ja koristealtaankin siivosi ja tyhjensi tänään. Joten nyt saa kesä tulla ja kukat kasvaa! :)

Omaa äitiäni muistin tänä vuonna pienellä itsetehdyllä lahjalla:Itse sain kukkia jo aiemmin viikolla, sekä poika oli askarrellut hoidossa ihanan kortin, sekä pöllökaulakorun, joka on aivan ihana <3 :)Ja kun nyt niistä pihahommista oli puhe, niin olihan mulla tänään hetken kamerakin ulkona ja kuvailin vähän mitä sattuu. Oon jotenkin tosi huono ottamaan kuvia ulkona, napsin yleensä vaan lähikuvia kivoista yksityiskohdista, vaikka vuosien päästä olis varmaan kiva katsoa miltä piha kokonaisuudessaan näyttää. Ollaan asuttu tässä nyt pian 6 vuotta ja voin sanoa että pihalla on tapahtunut toooooodella paljon. Enemmän on pihaa laiteltu kun sisätiloja, joka kesä ollut jotain, eikä tekeminen pihalla tänäkään kesänä lopu. :)
Toivottelen vielä oikein ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille äideille! <3 :)

5 kommenttia:

 1. Ihana kukkaro !! Tosi kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Eksyin ihanaan blogiisi aivan sattumalta ja heti jäin lukijaksesi ❤️ Ihana koti teillä ❤️Kaunis kukkaro :) Aurinkoista helatorstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 mukava kun eksyin tänne, ja kiitoksia kivasti! Mukavaa helatorstain iltaa sinullekin! :)

   Poista
 3. Kiitos lapsen bolero-ohjeesta, jos haluat käydä kurkkaamassa tekelettäni, niin mummojakoira.blogspot.fi
  Ohjeesi oli hyvin selitetty ja kuvat auttoivat asiassa lisää. Pikku Prinsessani äidiltä tuli toive tehdä ohjeesi mukainen pöllöpipo seuraavaksi.

  VastaaPoista