Pieniä Hello kitty-ihanuuksia

Muistattekos virkkaamani Hello kitty helistimen? Sarja sai nyt hieman jatkoa, sillä tuli valtava inspiraatio virkata taas jotain hello kittyä. :) Itselleni tein autonavaimeen avaimenperän ja pieni neitimme sai virkatun pussukan.






 Lankana oli Novitan kotiväki huvila, värit vaaleanpunainen, valkoinen ja musta kirjailuihin. Lisäksi ihan pieni määrä Novitan miamia nenään. :) Käytin koukkua nro 2,5.

Olen kyllä todella yllättyt tuon langan riittoisuudesta. Samoista keristä tein sen virkatun liivin, ja nyt sitten nämä, ja molempia on vielä jäljellä ihan mukavasti. :) Postissa minua odottaa muutama kerä pinkkiä lankaa, josta seuraavaksi alan väsätä neidille hupparia. Tajusin tässä tänään että on tullut virkattua tosi paljon meidän neidille, mutta pikku herramme on jäänyt vähemmälle.. Johtuu varmaan siitä, että lankakaupoissa silmäni eksyvät ensimmäisina pinkkeihin ja vaaleanpunaisiin lankoihin. :)

Tämmöinen vaaleanpunainen pläjäys tällä kertaa! Nauttikaahan helteistä! :)

Kommentit

  1. Aivan superihanat!!! Oot kyllä tosi taitava virkkaaja!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) näistä tuli kyl omastaki mielestä aika söpöt, tiedä vaikka ottasin ite käyttöön tuo pikku pussukankin. :)

      Poista
  2. Ihania juttuja oot tehnyt! :-)
    Tervetuloa vierailemaan minunkin blogissani: silmukoitamyyntiin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania! Taas harmittaa vähän se, että itsellä ja suvussa on vain poikia ;-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit