Pieni piristys lastenhuoneessa

Nettiä yksi päivä selaillessani, törmäsin aivan ihanaan nettikauppaan nimeltään Viljamin puoti. Valikoimissa oli mm. aivan ihania kankaita & postikortteja. Pakkohan mun oli tilata sieltä jotain, niinpä näpyttelin ostoskoriin puoli metriä ihanaa Hattarakekkeri-kangasta ja muutaman postikortin. Tänään ompelin kankaasta pari koristetyynyä ja kehystin pari korttia, näin neitokaisen "huoneenpuolikas" sai uuden kivan ilmeen. :)







Viljamin puodin löydätte muutes tästä linkistä. :) Aivan ihana kauppa, suosittelen vilkaisemaan.

Postikortteja jäi vielä muutama, ajattelin nekin vielä kehystää tuohon samalle seinälle kunhan saan hommattua lisää kehyksiä. Nuo postikortit on vaan niin ihania <3 Samoin tuo kangas, ihastuin kovasti, mietin josko tilaisin samaa kangasta mutta turkoosina, saisin pojallekkin tehtyä tyynyt samaan tyyliin. Nyt vähän harmittaa, kun en juurikaan osaa ommella vaatteita. Mutta ehkä sekin on opeteltavissa, jos vaan uskaltais aloittaa sen ensimmäisen. :) Mutta mitäs tykkäätte uudesta ilmeestä?

Täällä ukkosti tänään aika mukavasti, nyt ilma on ihanan raikas ja aurinko paistaa taas. Juurikin hyvä päivä siis ompeluihin, no pari tyynyä valmistui kyllä aika nopeasti. Pari virkkaustyötä on tällä hetkellä menossa, ja ehkä uusia ohjeitakin lähiaikoina blogiini ilmestyy, joten tulkaahan kurkkimaan!

Kommentit

  1. Miten on mahdollista, että en ole törmännyt sun blogiin aikaisemmin?! Täähän on aivan ihana! <3 Liityin heti lukijaksi! Tuo peitto on niin herkku! :) Saa tulla kurkkaamaan myös mun blogia osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla <3 mukavaa että löysit blogini :) Tulen varmasti vastavierailulle! :)

      Poista
  2. Oi, miten nätti huone! Ihana piristysruiske tuo villatakki, onko sekin sun tekemä? Oli pakko myös liittyä lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo, villatakki on itse tekemä, extempore virkkaus jota aloittelin virkata reissun päällä ollessa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit