Tähtiä & pitsiä

Heippa ja oikein ihanaa aurinkoista päivää! Kävin eilen kirjastossa ekaa kertaa 5 vuoteen! Kyllä, ja lainasin ihania ompelu- ja virkkauskirjoja. Niistä inspiroituneena kaivoin tänään taas ompelukoneen esille, ja ompelin pussukoita tähtikankaasta. Milloinhan tämä tähtihulluus menee ohi?

Ompelin vessaan säilytyspussukan pikkutavaroille. Käytin samaa beigeä tähtikangasta kuin edellisen postauksen pehmotähdissä. Lisäksi käytin valkoista puuvillakangasta ja kahta erilaista pitsinauhaa.



Lisäksi ompelutarvikkeista löytyi vielä yksi ylimääräinen vetoketju, siispä tähtikangas muotoutui vielä pieneksi vetoketjupussukaksi. Kangas on molemmissa pussukoissa saman väristä, mutta kuva vääristää valosta riippuen. Vetoketjupussukassa käytin myös pitsinauhaa ja sisäpuoli on valkoista puuvillakangasta.



Ja seuraavaksi tutkimaan virkkauskirjaa? ehkäpä. :) Ihania ohjeita ja ideoita on kyllä kirjat pullollaan. Seuraavana projektina voisikin olla kevätpipot lapsille, mutta millaiset? Olen virkannut pöllöä, kirahvia ja seepraa, ja autohattujakin on tullut tehtyä. Kukkaa, tähteä ja sydäntä on myös pipoissa nähty joten nyt haluaisin keksiä jotain ihan uutta. No, pistetään mietintään!

Kommentit

Suositut tekstit