Virkkauksia & Uuden vuoden mietteitä

Vuosi vaihtui, nyt onkin hyvä hetki muistella mennyttä vuotta ja suunnata katse tulevaan. Mitä kaikkea tapahtuukaan tänä vuonna? Paljon hyvää toivottavasti. Itsellä on mahdollisesti edessä paluu koulunpenkille, jos hyvin käy. Se, mitä alaa alan opiskelemaan, on vielä auki. Se on varmaa, että käsityöt jää pelkästään harrastetasolle. Mutta aika näyttää, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Meillä uusi vuosi vaihtui rauhallisin merkein. Minä ja lapset pelkäsimme raketteja kuollakseen, en muistanutkaan miten pelottavia ne on! Herkuteltiin pizzalla ja poltettiin ulkona sädetikkuja, ei voi valittaa. :)

Ja vähän lisää erilaisia virkkailuja. Sain valmiiksi virkatun kulhon, vaikka virkatessa ei ollut hajuakaan mitä tästä tulee. Tähän ei siis ole minkäänlaista ohjetta sillä virkkasin vain mitä päähän juolahti..



Kulho on virkattu vihreästä puuvillalangasta, koukulla nro 3,5. Kulho on tärkätty kovaksi, muottina käytin muovista kulhoa. Mitä tässä kulhossa voisi säilyttää? Heitelkää ideoita.

Lisäksi laatikosta löytyi virkkauksia jotka olin melkein unohtanut. Nämä serviettirenkaat tein viimekesänä serkkuni valmistujaisiin:


Virkattujen kukkien lisäksi käytin rautalankaa ja helmiä. Pujotin helmet rautalankaan ja muotoilin renkaaksi, jonka jälkeen ompelin kukan kiinni. Todella nopeita siis tehdä!

Ihanaa, mahtavaa ja onnellista alkavaa vuotta 2014! <3


Kommentit

  1. Tulipa kiva kulho! Voisihan tuohon laittaa vaikka hedelmiä :) Servettirenkaat ovat upeita,hyvä idea! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No joo, ehkä tohon jotain pienempiä hedelmiä mahtuisi. :) pitäis aina ensin varmaan miettiä, mihin tarkoitukseen tekee jotain :D Mutta joskus on vaan pakko saada tehdä jotain, ihan sama mitä.

      Poista
  2. kulhoon laitetaan tietysti kääreellisiä karkkeja!! nams. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit