sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Virkattuja tohveleita & pientä somistusta

Garnstudion sivuilta osui silmään ihana tohvelien ohje. Lähikaupasta sattui löytymään mukavan pehmoista lankaa joten pakko oli kokeilla. Tohveleiden ohjeeseen pääset tästä linkistä.

Käytin hieman paksumpaa lankaa kuin ohjeessa, sillä halusin tossuista mukavan pehmeät ja lämpimät. Lankana minulla oli Novitan Siiri ja Viivi lanka, ja koukku nro 4.
Pinkit tossut tein serkulleni, ja ruskeat tossut ihan omaksi ilokseni. :) Pahoittelen jos kuvanlaatu on hieman epäselvä, kamerastani on automaattinen tarkennus rikki joten joka kerta joutuu itse tarkentamaan... joskus onnistuu mutta joskus taas ei. :) Ruskeisiin tossuihin tein napit itse, käytin itseasiassa verhokapan palaa joka jäi yli keittiön verhoista. Pinkkien tossujen napit sekä tähdenmuotoiset niitit ostin Eurokankaasta.

Löysin Tokmannilta halpoja sisustustekstitarroja, ja pakkohan se oli ostaa. Mutta nyt lupaan että yhtään sisustustarraa en enää osta, koska muuten alkaa olla joka paikka tarrojen peitossa.Meillä sattui olemaan myös yksi ylimääräinen heinäseiväs, joka pääsi nyt lyhdyn pitelijäksi. Lyhdyn ostin prismasta. Yksi ilta saunaa lämmitellessä laitoin kynttilän sisälle palamaan ja oli kyllä kaunis näky. Jotain hyvää myös pimenevissä illoissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti